Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μαραθώνος


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του Ν. 3463/2006, του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, καθώς και των άρθρων 3 και 4 του κανονισμού εργασιών του Δημοτικού Συμβουλίου (16853/20-4-2011), σας προσκαλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση, που θα γίνει στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, εντός των εγκαταστάσεων της Αφετηρίας Μαραθωνίου Δρόμου, στον Μαραθώνα, στις 14-7-2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00 μ.μ., με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1) Λήψη Απόφασης σχετικά με την υποβολή πρότασης και αίτησης χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο: «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Μαραθώνος», στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 09 του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΤΤΙΚΗ 2014-2020» ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. (Εισηγητής: Γενικός Γραμματέας κ. Αθ. Γεωργούντζος).
2) Λήψη Απόφασης σχετικά με τη χρήση δηλωτικού σήματος κατόπιν της σύμφωνης γνώμης του συμβουλίου τοπωνυμιών. (Εισηγητής: Γενικός Γραμματέας κ. Αθ. Γεωργούντζος).
3) Λήψη απόφασης σχετικά με την εκπροσώπηση του Δήμου στη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ Α.Ε.» (Εισηγητής: Γενικός Γραμματέας κ. Αθ. Γεωργούντζος).
4) Λήψη Απόφασης σχετικά με τη συμμετοχή του Δήμου Μαραθώνος στη σύμπραξη με εταίρους την Ένωση Ιδιοκτητών Εκδοτών Τοπικών Εφημερίδων Αττικής, το Σύλλογο «Εν Δράσει», την ΑΣΚΤ και το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος. (Εισηγητής: δημοτικός σύμβουλος κ. Αιμίλιος Ρείσογλου).
5) Λήψη Απόφασης σχετικά με την έγκριση άρσης από την κυκλοφορία και εκποίησης ακατάλληλων οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου. (Εισηγητής:  Αντιδήμαρχος κ. Στ. Μπαιρακτάρης).
6) Περί πρόσληψης εποχιακού προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών  για το έτος 2016. (Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Στ. Μπαιρακτάρης).

Ο Πρόεδρος του  Δημοτικού Συμβουλίου
Βάιος Θανασιάς
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.