Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

''Επενδύσεις'' στο Δήμο Μαραθώνος

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ (ΓΟΥΑΝ)
 Ποιος είπε ότι οι παλιές ελληνικές ταινίες δεν είναι πάντα επίκαιρες ;
''Επενδύσεις'' στο Δήμο ΜαραθώνοςΠοιος δεν θυμάται την γνωστή ταινία με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κωνσταντίνου «Καλώς ήλθε το δολάριο» ;
Κάντε λοιπόν μια μεταφορά των δρώμενων στο καμπαρέ  της Τρούμπας ,προκειμένου να  μαζέψουν τα δολάρια από τα ναυτάκια τα Αμερικανάκια, με αυτά που συμβαίνουν στον Δήμο μας  προκειμένου να  μαζέψουμε τα Κινέζικα  (USD)  δολάρια..
Θα μπορούσε η αναγγελία του Λεγεωνάριου, περί επένδυσης 300,000,000 δολαρίων από Κινέζους, να ήταν ένα από τα γνωστά του ανέκδοτα  όπως η μετατροπή μας σε SAINT TROPEZ (τελικά μας έκανε σαν Ντροπές),MONACO (μας κατάντησε Βρωμακό-Λακουβωτό) ή των ερχομό παγκοσμίως γνωστών προσωπικοτήτων που θα μας έκαναν σαν περιοχή ( λες και δεν ήμασταν ήδη) γνωστούς ανά την υφήλιο.

Έτσι βαρεθήκαμε να υποδεχόμαστε τον G. CLOONEY, τον D.BECKΗAM, την A. JOLIE και όλες τις γνωστές προσωπικότητες της  SHOW BIZ. που ήρθαν στην περιοχή μας κατόπιν προσκλήσεως του Λεγεωνάριου.

Όμως, λόγω πολιτικής συγκυρίας (επένδυση της COSCO μέσω εξαγοράς του Ο.Λ.Π.) είπε, «δεν τους πετάω κανένα τυράκι να τσιμπήσουν  για επένδυση στη περιοχή μας» και όταν φυσικά δεν γίνει τίποτα, τότε θα φταίνε τίποτα  «οικολόγριες» ή αsexητες του Κ.Α.Σ. ή κάποιοι άλλοι, ποτέ όμως ο Λεγεωνάριος.
Έλα όμως που τελικά οι  «ιθαγενείς» του Δήμου Μαραθώνα , όσοι παρασύρθηκαν από τα «καθρεφτάκια» και τις κάμερες της T.V.(πρωινάδικων, μεσημεριάτικων κ.λ.π)  που κουβαλάει πάντα μαζί του ο εκπρόσωπος του τηλεοπτικού «ξεκατινιάδικου» κατεστημένου , άρχισαν να τον παίρνουν χαμπάρι και ξεκίνησε ήδη και απ αυτούς (πέραν εκείνων που τον είχαν καταλάβει εξ αρχής)  το «ξεγύμνωμα» του Λεγεωνάριου.
Σύντομα προβλέπεται να ακολουθήσουν η «πίσσα και τα πούπουλα».
Τελικά ούτε ο Γιώργος Κωνσταντίνου δεν πρόκειται να τον σώσει.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.