Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΘΩΚΟΥ


Βασίλης Πιστικίδης (αριστερά) δήμαρχος Ρ-Π με το Σπύρο Λιβαθινό ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Μαραθώνα. Διακρίνεται ο αντιπρόεδρος της Ενώσεως Συντακτών Χρήστος Κυρίτσης / (ΦΩΤΟ: ΜΑΚΗΣ ΚΕΛΕΚΗΣ )

Στον ποδοσφαιρικό αγώνα Επιλέκτων της unicef και Εργατικού Κέντρου Αθήνας που διεξήχθη στη Ραφήνα, συναντήθηκαν ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης κι ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα Σπύρος Λιβαθινός.
Ο πρώτος (Πιστικίδης) οικοδεσπότης, θεατής του αγώνα, ο δεύτερος (Λιβαθινός) παίχτης των Επιλέκτων της unicef αφού επί χρόνια πρωτοστατούσε στα γήπεδα με την ομάδα του τον Παναθηναϊκό.
Όμως αυτό που ενώνει τους δύο άνδρες εκτός του συγκεκριμένου ποδοσφαιρικού αγώνα, είναι η ενασχόλησή τους με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού, αφού ο Σπύρος μέχρι πρότινος πρόεδρος του Δ.Σ. Μαραθώνα, δέχεται πιέσεις απ’ τους συντοπίτες του να διεκδικήσει το δήμο Μαραθώνα, ιδίως μετά την γενική απογοήτευση που γεύτηκαν απ’ τη δημαρχεία Ψηνάκη.
Στο αντίθετο άκρο με τον Ψηνάκη η θητεία Πιστικίδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, χωρίς να είναι βέβαιο τι θα γίνει μετά την συμφωνημένη προεκλογικά αλλαγή σκυτάλης με το συνδήμαρχο του Μπουρνούς.
Πιστικίδης / Λιβαθινός. Δύο πρόσωπα, δύο παράλληλες ιστορίες που βρίσκονται πίσω απ’ τη κοινή τους φωτογράφηση στον αγώνα, με το Σπύρο να φορά την αθλητική φανέλα κι ίσως το 2019 να είναι δήμαρχος Μαραθώνα και τον Βασίλη να ποζάρει δήμαρχος για λίγους ακόμα μήνες, χωρίς να γνωρίζει κανείς τον τίτλο που θα έχει το 2019.
Τελικά οι φωτογραφίες λένε πολλά αν κάποιος μπορεί να τις αποκρυπτογραφήσει. 

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.