Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Ο Κάμερον φορά παντελόνια - Δεν έκανε το ΟΧΙ, ΝΑΙ, παραιτείται και εξυψώνει την πατρίδα του


Την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του πρωθυπουργού ανακοίνωσε ο Ντέιβιντ Κάμερον μετά το οριστικό αποτέλεσμα της νίκης του Brexit αποδεικνύοντας έτσι ότι είναι ηγέτης μιας χώρας όπου η Δημοκρατία λειτουργεί και η άποψη της πλειοψηφίας υλοποιείται σε αντίθεση με τη χώρα μας ένα χρόνο νωρίτερα και με ένα πολύ πιο δυνατό ΟΧΙ σε αντίξοες συνθήκες.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός προσδιόρισε ότι δεν θα φύγει αμέσως αλλά θα παραμείνει μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση σχολιάζοντας πως «θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να σταθεροποιηθεί το πλοίο».
Και συνέχισε:
«Η χώρα χρειάζεται νέα ηγεσία...χρειαζόμαστε έναν νέο πρωθυπουργό τον Οκτώβριο» συμπληρώνοντας πως «η βούληση του λαού πρέπει να γίνει σεβαστή» και ότι ήταν τιμή του κράτησε το τιμόνι της χώρας του για έξι χρόνια.
Επίσης δήλωσε πως ο νέος πρωθυπουργός θα πρέπει να είναι αυτός που θα αποφασίσει το πότε θα ενεργοποιηθεί η διαδικασία που προβλέπει το άρθρο 50 της συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στη δήλωσή του έξω από το κτήριο 10 της Ντάουνινγκ Στριτ ο Κάμερον εξέφρασε την άποψη ότι η Βρετανία θα μπορέσει να επιβιώσει εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.