Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

Εικόνες Βαρνάβα του 2011
 «Αυτό που συμβαίνει στο Βαρνάβα Αττικής αλλά και τον Δήμο Μαραθώνα γενικότερα  με τις διαφημιστικές πινακίδες είναι ντροπή. Δεν είναι δυνατόν να προσβάλλουν την αισθητική του περιβάλλοντος ή να κινδυνεύουν οι οδηγοί των Ι.Χ καθημερινά και ο Δήμος να μην κάνει τίποτα. Πρέπει επιτέλους να εφαρμοστεί ο νόμος στην πράξη και όχι στα χαρτιά».

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Δράση για την αντιμετώπιση της παράνομης υπαίθριας διαφήμισης ξεκινά ο Δήμος μας.

Η επί σειρά ετών ανεξέλεγκτη τοποθέτηση παράνομων διαφημιστικών πινακίδων είχε ως συνέπεια την αισθητική αλλοίωση της περιοχής μας και του περιβάλλοντος στο Δήμο μας και το σοβαρότερο εγκυμονεί κινδύνους ακόμη και για απώλεια ανθρωπίνων ζωών εξαιτίας των τροχαίων ατυχημάτων.
Στόχος όλων μας δεν είναι να τιμωρήσουμε τους επαγγελματίες οι οποίοι τοποθετούν αυθαίρετα τις πινακίδες, αλλά να συνεργαστούμε μαζί τους και να γίνει κατανοητό ότι το δημόσιο συμφέρον επιβάλλει η πόλη μας να είναι ελκυστική και ασφαλής για τους Δημότες της και για τους επισκέπτες και με τέτοιες απλές κινήσεις αναβαθμίζεται η ποιότητα της ζωής των πολιτών.
Είναι υπόθεση όλων μας να υπερασπιζόμαστε το Δημόσιο χώρο και συντονισμένα να ομορφαίνουμε την πόλη μας.
 
Διαβάστε το τι προβλέπει ο Νόμος...
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

1 σχόλιο:

  1. Βγάζουν αποφάσεις για να λένε οτι δουλεύουν και απο ουσία δεν κανουν τιποτα. Αν θέλετε βαζουμε και στοιχημα ειδικά για τον Βαρνάβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.