Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ;...Πλάκα μου κάνεις???

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 18 March 2016 / KirkiNews


 (ΦΩΤΟ: )Τους τελευταίους μήνες επισκεφτήκαμε τις τρεις βασικές μονάδες πυρασφάλειας της περιοχής: την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου και τους εθελοντές της οδού Περιπάτου. Ενημερωθήκαμε για τη λειτουργία των εθελοντικών ομάδων, καθώς και για τις ελλείψεις και τα προβλήματά τους, αλλά και τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες.
Επισκεφθήκαμε και τον αρμόδιο δημοτικό σύμβουλο πολιτικής προστασίας
Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά, διαπιστώσαμε την πλήρη απουσία του Δήμου και την έλλειψη από μέρους Δημοτικής Αρχής του αναγκαίου συντονισμού και της υποστήριξης των εθελοντικών ομάδων. Ενώ θα πρέπει να υπάρχει επικαιροποιημένο σχέδιο «ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ», να έχει γίνει πλήρης καταγραφή αναγκών σε υποδομές και μέσα και να έχει διασφαλιστεί η διαθεσιμότητα και λειτουργικότητα των υφισταμένων, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!...Συνέχεια στην Πηγή>>>
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.