Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Δημοτικη Κοινοτητα Βαρναβα - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- Πυροπροστασία (Video).

Θα θέλαμε βέβαια να είχαμε περισσότερες πληροφορίες για αυτή την ανακοίνωση όπως: Σε ποιόν ανήκει η πρωτοβουλία οργάνωσης της παρουσίασης. Ποιοι θα την κάνουν (ονόματα) της Πυροσβεστικής Ν. Μάκρης. Σε ποιο πρόγραμμα εντάσσονται οι ενημερώσεις αυτές των σχολείων. 
Επικουρικά καλό και χρήσιμο θα ήταν, να μας πληροφορούσαν για την πρόοδο οργάνωσης τμήματος εθελοντών (και πυροπροστασίας) που ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι θα οργανώσουν η πρόεδρος του Βαρνάβα και οι καθ ύλη τοπικοί σύμβουλοι.
https://www.facebook.com/pyseth.gr
 Επειδή είναι πλέον αργά για να μάθουμε , δημοσιεύουμε το κείμενο όπως το βλέπουμε στον τοίχο του F/B της κοινότητας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

--------------------
Την Δευτέρα 30/5/2016 και ώρα 9:00 πμ στα πλαίσια της πυροπροστασίας της θερινής περιόδου οι υπεύθυνοι της Πυροσβεστική Νέας Μάκρης θα βρίσκονται στο χώρου του Δημοτικού Σχολείου Βαρνάβα με σκοπό να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους μαθητές τόσο του Δημοτικού όσο και του Νηπιαγωγείου μας .Η Πρόεδρος
Ασημακοπούλου Χαραλαμπία

---------------------------------

------------------
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.