Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Ο "κώτσος" του Μαραθώνα.... από Αθήνα - Θεσσαλονίκης με αερόστατο.

Τραπεζώματα, δώρα και φιέστες....αερόστατα ξεπάτωσαν τον εξαντλημένο οικονομικά δήμο μας. Να σταματήσουν όλα τώρα αμέσως ....Μετά από δύο χρόνια σπάταλης διαχείρισης δεν πάει άλλο πια. Αλήθεια που είναι η "αντιπολίτευση" του Μαραθώνα;
Λουκούλλειο γεύμα ... χωρίς εργασία.
Ο Ηλίας Ψινάκης βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο να ταξιδέψει από την πόλη του στη Θεσσαλονίκη. Άλλωστε το είχε προαναγγείλει στη συνάντησή του με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή σε μια συνάντησή τους σε ταβέρνα του Μαραθώνα.

Οσο περίεργο και αν ακούγεται, ο δήμαρχος θα κάνει την διαδρομή Μαραθώνας-Θεσσαλονίκη με… αερόστατο. Καλεί μάλιστα τα ΜΜΕ και τους πολίτες να παραβρεθούν τόσο στην απογείωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19/05, στις 10:00, στην Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου, όσο και στην προσεδάφιση που θα γίνει την Παρασκευή 20/05, στις 11:00, στο Λευκό Πύργο.
Ο δήμαρχος Μαραθώνα θα μεταβεί με αυτό τον πρωτότυπο τρόπο στην πόλη, για να παραστεί στην Τελετή Υπογραφής Πρωτοκόλλου Συνεργασίας, για τους Δήμους, τις Περιφέρειες και Πολιτιστικούς Φορείς της Βορείου Ελλάδας, με σκοπό την Ίδρυση «Αμφικτυονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων».

http://funnymuppets.blogspot.gr/
 Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:

Διαβάστε ακόμα

Ο "κώτσος" του Μαραθώνα....

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.