Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Γεωπολιτικός Εφιάλτης ήταν, ο Πάπας να περπατάει στα νερά του Αιγαίου και ο Ερντογάν να ζητάει τα "νόμιμα";

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Μόλις ξύπνησα από τον εφιάλτη άνοιξα αμέσως τον υπολογιστή και σέρφαρα στην επικαιρότητα και σε ότι άλλο σχετικό.
Στον εφιάλτη μου είδα τον Πάπα χαμογελαστό.
¨Ιερώνυμος προσκαλεί Πάπα και Βαρθολομαίο για τους πρόσφυγες.
Επίσκεψη και συνάντηση υψηλού συμβολισμού - Ανακοινώθηκε στην Διαρκή Σύνοδο από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο –
Θα επισκεφθούν τα hot spots, θα μπουν και στη θάλασσα –
Αναμένεται τεράστιο ενδιαφέρον από τα ξένα ΜΜΕ
Με μια ιστορικής σημασίας συνάντηση στις 14 ή 15 Απριλίου (την μεθεπόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή) στη Λέσβο, οι επικεφαλής των δύο Εκκλησιών της Χριστιανοσύνης, θα επιχειρήσουν να στείλουν ένα παγκόσμιο μήνυμα ευαισθητοποίησης για το προσφυγικό
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πάπας Φραγκίσκος, λόγω και της ιδιαίτερης παράδοσης των Καθολικών θρησκευτικών ηγετών σε ανάλογες χειρονομίες υψηλού συμβολισμού,
θα εισέλθει στη θάλασσα με την παπική του αμφίεση.
Το πιθανότερο -αν και όχι εντελώς επιβεβαιωμένο μέχρι στιγμής- είναι ότι ο Πάπας θα μπει στη θάλασσα πεζή, βαδίζοντας μέσα στο νερό από την ακτή.
Εάν αυτό δεν είναι δυνατόν τη συγκεκριμένη ημέρα για πρακτικούς λόγους, ο επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θα κάνει μια περιήγηση με σκάφος, αναπέμποντας την προσευχή του υπέρ αναπαύσεως της ψυχής όλων όσοι χάθηκαν προσπαθώντας να φτάσουν στα ελληνικά παράλια. Όλες οι λεπτομέρειες θα καθορισθούν τις επόμενες ημέρες.
http://www.protothema.gr/Βασίλης Τσακίρογλου05/04/201614:0877
Μέχρις εδώ καλά. Το όνειρο μου είχε μια εξήγηση, αλλά πως μπορούσα να εξηγήσω ότι είδα μέσα στο ίδιο εφιάλτη τον Ερτνογάν αγριεμένο.
¨Ο γνωστός συγγραφέας και αρθρογράφος κ. Σονέρ Γιαλτσίν ασχολείται σήμερα με το θέμα υγείας του κ. Ερντογάν .
Μέχρι στιγμής, γράφει, διέρρευσε στον Τύπο ότι ο κ. Ερντογάν αντιμετώπισε προβλήματα υπογλυκαιμίας, επιληψίας, αφαίρεση καλοήθης όγκου από τον εγκέφαλο και αφαίρεση τμήματος εντέρου.
Το θέμα της υγείας του Προέδρου απασχόλησε τον συγγραφέα εξαιτίας της νευρικότητας , επιθετικότητας και αντιδραστικότητας που παρουσιάζει ο κ. Ερντογάν τον τελευταίο καιρό.
Η αλλοίωση του χαρακτήρα και του ψυχισμού ενός ανθρώπου μπορεί να οφείλεται και σε φαρμακευτική αγωγή.
Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τον Τούρκο Πρόεδρο. Όπως επισημαίνει ένας γιατρός στον κ. Σονέρ τα φάρμακα που θα παίρνει ο κ. Ερντογάν δικαιολογούν απόλυτα την συμπεριφορά του.
Το ερώτημα που τίθεται βέβαια είναι, αν μπορεί ένας άνθρωπος με μια τέτοια φαρμακευτική αγωγή να ασκεί δημόσια καθήκοντα.¨
Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ
Militaire 
Κάτι άρχισα να καταλαβαίνω.
Λες ο Σουλτάνος με τα φάρμακα που παίρνει να έχει παραισθήσεις και να νομίζει ότι η ¨ευλογία¨ του Πάπα επί των Αιγαιοπελαγίτικων υδάτων είναι νόμιμη επικύρωση της Ελληνικής ΑΟΖ;
Λες για αυτό να είδα τον Σουλτάνο να ζητάει με βία τα δήθεν νόμιμα του;
Όλη την ημέρα με απασχολούσε αυτό το θέμα αν και προσπαθούσα να το απομακρύνω από τον λογισμό μου, μέχρι που ανέτρεξα σε μια μαρτυρία .
«Γέροντα, πως θα καταλάβω εγώ ότι θα είμαστε κοντά στον πόλεμο;»
«Όταν», λέει, «θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί”.
Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994, Β΄Έκδοση, Σελ: 434
Εφιάλτης ήτανε και πέρασε ,αλλά δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει , όπως μας είπε πριν λίγες ημέρες ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
«Η πατρίδα μας είναι σε οριακό σημείο. Δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Iερώνυμος http://www.newsbomb.gr/ 04 Απριλίου 2016 17:17
Τελικά τώρα που κάλεσαν τον Πάπα λέτε να μάθουμε τι θα μας ξημερώσει;
Όλοι σχεδιάζουν αλλά μόνο ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ γνωρίζει τι ξημερώνει για την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ μας.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
 
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.