Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Όποτε συσκέπτονται οι πολιτικοί αρχηγοί, ακολουθεί Βατερλώ

Του Στρατή Μαζίδη
Συσκέπτονται σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί εν όψει της Συνόδου για το Μεταναστευτικό. 
Να συσκεφθούν για τι; Να πουν τι;
Κατάντια σε κρίσιμες ώρες να περιμένει κανείς σωτηρία από έναν Παυλόπουλο που ευχαριστούσε όλο το Σιάμ, έναν Τσίπρα, μια Γενημματά, ένα Λεβέντη, ένα Θεοδωράκη, ένα Μητσοτάκη κι ένα Καμμένο.
Ήδη βάπτεται κάλαμος αποφάσεως παρά κριτών αδίκων ως προς την τύχη της Ελλάδας και τη μετατροπή της σε μια τεράστια αποθήκη εξαθλιωμένων, πεινασμένων και απελπισμένων.
Η Ελλάδα βέβαια πληρώνει το «όποιος δηλώνει πρόσφυγας, 6 μήνες δώρο» αλλά φτάσαμε στο σημείο να μας κουνά το δάκτυλο η Σλοβακία, η οποία έστελνε όπλα στη Σαουδική Αραβία κι εκείνη με τη σειρά της στους αναλώσιμους τζιχαντιστές.
Την περυσινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ακολούθησε ένα ταπεινωτικό τρίτο μνημόνιο. 
Αυτά συμβαίνουν όταν αποφασίζεις να απαρνηθείς το λαό κάνοντας τις δικές σου υπόγειες συμφωνίες.
Το ίδιο έχει συμβεί και τώρα. Η κυβέρνηση παζάρεψε. Μετατρέπει την Ελλάδα σε Λίβανο, για να πάρει - νομίζει - οικονομικά ανταλλάγματα, τα οποία εκτός από ψίχουλα, μπορεί στο τέλος και να μη της δοθούν.
Όποτε συσκέπτονται οι πολιτικοί αρχηγοί, ακολουθεί Βατερλώ.
 
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.