Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΒΑΡΝΑΒΑ: Εορταστικές εκδηλώσεις Συλλόγου Γονέων & κηδεμόνων και Λέσχης Ηλικιωμένων Βαρνάβα!!

Με το από 10.3.16 Αίτημα μας στην κοινότητα ζητήσαμε να πληροφορηθούμε τις προτάσεις που υπέβαλαν οι Σύλλογοι για την διασκέδαση των κατοίκων για την περίοδο της αποκριάς. Σκοπός μας είναι η ανάδειξη και η διάδοση των εκδηλώσεων στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας μας τα  “ΝΕΑ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ”.


Αντί απάντησης αναγνώσαμε σχετική ανακοίνωση στο
FB της Κοινότητας που απαντά στην ουσία αιτήματος μας και αφορά την επιστολή – πρόσκληση της 27/01/2016 που απέστειλε η Κοινότητα στους συλλογικούς φορείς του τόπου για συμμετοχή στις εκδηλώσεις των απόκρεω, ήτοι
1) Λαογραφική Εταιρία Βαρνάβα
2) Λέσχη Ηλικιωμένων Βαρνάβα
3) Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Βαρνάβα
4) Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Βαρνάβα
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που ακολουθεί στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν μόνο το ΚΑΠΗ και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων.
Μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η αποχή ...του Πολιτιστικού, που υποθέτουμε  οτι οφείλεται σε κάποιους πολύ σοβαρούς λόγους.

ΑΦΟΡΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
Τα Χριστούγεννα η Κοινότητα δέχτηκε παράπονα ότι δεν λειτούργησε συλλογικά και δεν άφησε χώρο δράσης σε ομάδες που ήθελαν να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της.
Κατόπιν αυτού αποφασίσαμε να αφήσουμε τους Συλλόγους να αναπτύξουν τη δράση τους ανενόχλητοι , την περίοδο της Αποκριάς.
Στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκαν οι παρακάτω :
-Το ΚΑΠΗ μας ανακοίνωσε ότι θα κάνει μια χοροεσπερίδα την οποία και θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 13/3/2016 και ώρα 18:00μμ
-Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού ανακοίνωσε ότι θα κάνει χορό το Σάββατο 12/3/2016 και ώρα 17:30μμ (στο χώρο του Σχολείου)
-------------------------------
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ 27/01/2016
Προς:
1) Λαογραφική Εταιρία Βαρνάβα
2) Λέσχη Ηλικιωμένων Βαρνάβα
3) Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Βαρνάβα
4) Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Βαρνάβα

Στην προσπάθεια της Κοινότητας να θεμελιωθούν κάποιες εκδηλώσεις που θα μείνουν και μετά την παρέλευση της παρούσης κοινοτικής αρχής, προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο όπως συνεισφέρει τόσο σε ιδέες όσο και σε δράση προκειμένου να αναδείξουμε πολιτιστικά τον τόπο μας.
Κάνοντας μια αρχή σας προσκαλούμε την Δευτέρα 1/2/2016 και ώρα 17:00μμ να παραβρεθείτε στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας με σκοπό να οργανώσουμε από κοινού και υπό την αιγίδα της Κοινότητας το «Πρώτο Καρναβαλικό Φεστιβάλ Βαρνάβα».

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα
ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: 

  Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΒΑΡΝΑΒΑ - Αίτημα ενημέρωσης εορταστικών προγραμμάτων Συλλόγων

 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.