Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Το «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» κόστισε ακριβά...

Σε ακτιβιστή του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» διόδια, ήρθε λογαριασμός από την ελληνική δημοκρατία 22.000 ευρώ!!!
Αυτός που έχει στήσει τα διόδια, είναι ιδιωτική επιχείρηση και η μη πληρωμή διοδίων θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται νομικά ως ιδιωτική διαφορά. Ούτε η αστυνομία είχε δικαίωμα να επεμβαίνει ούτε το κράτος. Έτσι ίσχυε πάντα. Ήρθε όμως η μνημονιακή κυβέρνηση (νομίζουμε του κ. Παπανδρεόυ) και με πολιτική απόφαση, αφενός κατέστησε την μη πληρωμή στον ιδιώτη τροχαία παράβαση, οπότε έχει πλέον το δικαίωμα η αστυνομία να επεμβαίνει, αφετέρου θεώρησε την πράξη διοικητική παράβαση και επομένως επιβάλλονται πρόστιμα. Έτσι έφτασε στον ακτιβιστή ο λογαριασμός των 22.000 ευρώ.
Γιατί όμως τώρα ο αριστερός πρωθυπουργός Τσίπρας δεν παίρνει μια πολιτική απόφαση επαναφοράς του προηγούμενου νομικού καθεστώτος για τα διόδια; Γιατί ο αριστερός Τσίπρας συνεχίζει να διευκολύνει την είσπραξη των διοδίων από τον ιδιώτη με τη βοήθεια της αστυνομίας και του κράτους;;;
Το έχουμε πει πολλές φορές. Οι ακτιβισμοί είναι η χαρά του συστήματος και δεν φέρνουν αποτελέσματα, εκτός από κάποιο χάπενιγκ. Η λύση είναι να πάρουμε εμείς οι πολίτες την πολιτική εξουσία από τα χέρια των οικονομικών ολιγαρχών, γιατί στην ουσία αυτοί επιβάλλουν και ελέγχουν τις πολιτικές αποφάσεις.

ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ
 
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.