Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΒΑΪΟΣ ΘΑΝΑΣΙΑΣ ΩΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Ο Βάιος Θανασιάς που προτάθηκε νέος πρόεδρος του Δ.Σ. Μαραθώνα   (ΦΩΤΟ: )
Ο Βάιος Θανασιάς που προτάθηκε νέος πρόεδρος του Δ.Σ. Μαραθώνα
  Η περιπέτεια του δήμου Μαραθώνα μετά την παραίτηση Λιβαθινού απ’ το προεδρείο, μόλις άρχισε, καθώς στη ειδική σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τη ψήφιση νέου προέδρου δεν απέδωσε, σημειώνοντας μεγάλη Ψηνάκεια ήττα, με αποτέλεσμα να ξαναπροσπαθήσουν την ερχόμενη Κυριακή, που θα περάσει βέβαια ένας πρόεδρος μειωμένης αποδοχής, αφού πρέπει απαραίτητα να είναι απ’ τη πλευρά της δημοτικής αρχής, έστω κι αν δεν διατηρεί πλέον τη πλειοψηφία.



Πρώτη καταγγελία στη σημερινή συνεδρίαση, απ’ τον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκο Στεφανίδη ο οποίος εγγράφως δήλωσε απών λόγω πανελλαδικής απεργίας.
Όπως επισημαίνει  στην επιστολή του που ζήτησε να διαβαστεί ενώπιον του Σώματος γράφει:
«Με έκπληξη παρέλαβα την πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 4η Φεβρουαρίου 2016, με θέμα:
Παραίτηση του Προέδρου του Δ/Σ κι εκλογή νέου.  
Σήμερα, παρόλο που πραγματοποιείται  Πανελλαδική – Πανεργατική Απεργία, εσείς αποφασίσατε να προχωρήσετε σε ειδική συνεδρίαση για το ανωτέρω θέμα.
Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ θεωρεί ότι ειδική συνεδρίαση θα μπορούσε να γίνει μόνο για τις «ανατροπές στην Κοινωνική Ασφάλιση από την κυβέρνηση και την ΕΕ».
Εξάλλου είναι γνωστή η θέση της παράταξής μας για την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γραμματέα κλπ.  σύμφωνα με τον νόμο 3852/10. 
Για τους παραπάνω λόγους σας ενημερώνω πως δεν είναι δυνατόν να παραστώ στη σημερινή συνεδρίαση, καθώς η θέση μου βρίσκεται στο πλευρό των εργατών, αγροτών, εμποροϋπαλλήλων, επαγγελματοβιοτεχνών που συμμετείχαν στην σημερινή απεργία και στις διαδικασίες της παράταξης για την αποτίμηση της  κινητοποίησης και της οργάνωσης της περαιτέρω κλιμάκωσης του αγώνα.
Νίκος Στεφανίδης
Δημοτικός Σύμβουλος»
Και μετά ήρθαν τα χειρότερα αφού ο προτεινόμενος πρόεδρος Βάιος Θανασιάς, δεν κατάφερε να εκλεγεί, αφού και στις τρεις ψηφοφορίες το αποτέλεσμα που έβγαλε η κάλπη ήταν μειοψηφικό γι’ αυτόν, με 15 έγκυρα, 14 λευκά και 2 άκυρα ψηφοδέλτια.
Είναι πλέον φανερό ότι ο Ηλίας Ψηνάκης έχει χάσει παντελώς τον έλεγχο της δημοτικής του αρχής, αφού κανείς δεν αμφισβητεί ότι η καταψήφιση δεν στόχευε τόσο στο πρόσωπο του κ. Θανασιά, αλλά στο δήμαρχο Ηλία Ψηνάκη.
Το σήριαλ Marathon man μόλις αρχίζει κι όποιος αντέξει.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.