Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Σ&Χ - Συγκλονιστικό & Απαράδεκτο: Μετά τα τελευταία γεγονότα στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα (παραίτηση Λιβαθηνού) εξοργισμένοι κάτοικοι όρμησαν στην αίθουσα και πέταξαν στα σκουπίδια τον Δήμαρχο.

 Ο κόσμος έχει θυμό πριν καταδικάσουμε αυτές τις συμπεριφορές, πρέπει να δούμε και ποιοι στην πραγματικότητα ευθύνονται, ποιοι καλλιέργησαν αυτήν την οργή.

Καταδικάζουμε την επίθεση απερίφραστα.


Σας την σκάσαμε,  Μαύρο χιούμορ....κάνουμε για τον "αγαπημένο" μας δήμαρχο–Περιμένετε λίγο να  δείτε την εναλλαγή της εικόνας με την πραγματική από Ρωσία. Την εικόνα του δημάρχου την πήραμε από το διαδίκτυο (copy+paste).

Με Σάτιρα και  χιούμορ προσπαθούμε να προσεγγίσουμε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατεί στο δήμο Μαραθώνα, προκαλώντας την αισθητική σας και όχι μόνο. Δεν περιμένουμε βέβαια να δούμε κανένα κλικ & Like σε αυτό το μαύρο χιούμορ. Μπορείτε όμως να δείτε το νόημα πίσω από την εικόνα.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: 

Πηγές εικόνων
1.  Πέταξαν βουλευτή στα σκουπίδια
2.  Ψινάκης: "Μόνο που δεν φίλησα στο στόμα με γλώσσα τον Γερμανό διευθυντή"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.