Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Εκτός απ’ τις αθρόες ανεξαρτητοποιήσεις στο δήμο Μαραθώνα που δίνουν έμπνευση στο  φίλο MikeA για εικονογράφηση και σε μένα για σχολιασμό, κερασάκι στην τούρτα χθες τοποθετήθηκε απ’ το δημοτικό σύμβουλο κολλητό του δημάρχου που έσπασε στο ξύλο τον πρώην κολλητό του δημάρχου Γ.Γ. του δήμου Νίκο Τσαγκαράκη.

Το πρώτο ξύλο έπεσε λοιπόν στο δημαρχείο της Ν. Μάκρης και τα τοπικά πηγαδάκια πήραν φωτιά, καθώς ο ευέξαπτος δημοτικός σύμβουλος απ’ τη δημοτική κοινότητα Μαραθώνα είναι γνωστός απ’ το παρελθόν για απρόβλεπτα πράγματα.  
Εκείνο ωστόσο που σχολιάζεται περισσότερο είναι ότι πλέον οι διενέξεις έχουν περάσει στο στενό Ψηνάκειο κύκλο χωρίς να ιδρώνει το αυτί του τοπικού άρχοντος-αφέντη, τον οποίο εγκαταλείπουν ακόμα κι οι κολλητοί του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Γ.Γ. που ξυλοφορτώθηκε, κουμπάρος του Ψηνάκη, έχει παραιτηθεί ήδη απ’ τη θέση του και απλά παρέμενε μέχρις ότου αντικατασταθεί.
Ερώτημα τι προκάλεσε την οργή του δημοτικού συμβούλου που τον έστειλε, όπως λέγεται στο νοσοκομείο. Η απάντηση θα δοθεί μάλλον απ’ τη μηνυτήρια αναφορά που πρόκειται να καταθέσει το θύμα κατά δήλωσή του.  
Όσο για τον Ηλία Ψηνάκη που έχει σηκώσει πειρατική σημαία στο δημοτικό σκαρί του Μαραθώνα, μέχρι στιγμής παραμένει στο τιμόνι (όπως αποδείχτηκε χωρίς να ξέρει να το χειριστεί) και προς ώρας οι δημοτικοί του σύμβουλοι εγκαταλείπουν το σκάφος πέφτοντας στη θάλασσα της ανεξαρτητοποίησης, με αποτέλεσμα ο Ηλίας να νιώθει ασφαλής.
Το ζητούμενο είναι ως πότε θα αντέξουν οι υπόλοιποι και μάλιστα ο πρόεδρος του Δ.Σ. Σπύρος Λιβαθινός που έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ κι ως πότε ο Ηλίας θα αντέξει να κοντρολάρει ένα σκάφος, έστω και πειρατικό, χωρίς πλήρωμα. 

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.