Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Νέα μόδα που θα λατρέψετε: Γοβάκια και πέδιλα με τακούνια... που αλλάζεις μόνη σου! (φωτό)

Υπάρχουν τόσα πολλά είδη παπουτσιών στην αγορά και τόσο μεγάλη ποικιλία που είναι αδύνατο να μην βρει μία γυναίκα το ιδανικό ζευγάρι για κάθε περίσταση.
Πως θα μας φαινόταν, όμως, αν μόνο ένα ζευγάρι από παπούτσια «μεταμορφωνόταν» ανάλογα με τις ανάγκες μας; Σίγουρα αυτή η πατέντα θα μας έκανε ευτυχισμένες.
Αυτό σκέφτηκε και η σχεδιάστρια Tanya Heath και δημιούργησε γυναικεία παπούτσια με ενσωματωμένα τακούνια. Έτσι μπορεί κάποια γυναίκα να ξεκινήσει τη μέρα της, φορώντας φλατ (ή να βάλει ένα χοντρό τακούνι για να νιώθει άνετα στο γραφείο) και να τη τελειώσει επιλέγοντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Όλα αυτά σε ένα!

Η σχεδιάστρια εμπνεύστηκε από το γεγονός ότι κάθε μέρα στη δουλειά της φορούσε τακούνια, αλλά δεν τα άντεχε στο λεωφορείο. «Κατά την πρώτη μου δουλειά στο Παρίσι, άλλαζα τις ίσιες μου μπαλαρίνες και έβαζα ψηλά τακούνια για τη δουλειά, και όλοι έκαναν πλάκα μαζί μου και με αποκαλούσαν ‘la New-Yoorkaise’, και σταμάτησα να φοράω μπαλαρίνες στο μετρό. Φορούσα μόνο τακούνια, το οποίο εκείνη την εποχή, μιλάμε για πριν 20 χρόνια, ήταν αυτό που έκαναν οι Παριζιάνες. Και σταδιακά άρχισα να καταστρέφω τα πόδια μου. Ήμουν έγκυος στα τρία μου παιδιά και φορούσα τακούνια ακόμα και τότε, μόνο για να πάω στη δουλειά”», είχε δηλώσει η Health.
Δίνοντας τη δυνατότητα στις γυναίκες να βγάλουν και να βάλουν διαφορετικούς τύπους τακουνιών, η Tanya δημιούργησε πρωτότυπα τακούνια τα οποία αλλάζουν τελείως την εικόνα ενός υποδήματος .
Η πατέντα κάνει θραύση στο Παρίσι και μπορείτε να την ανακαλύψετε εδώ.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.