Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ !!!

ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004
Ο Πολάκης βγάζει στη σέντρα και τους υπουργούς Υγείας Καραμανλή, ΓΑΠ, Παπαδήμου, Σαμαρά & Βενιζέλου, για το μεγάλο φαγοπότι στο ΚΕΕΛΠΝΟ !!!
Ποσό 1,260 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 960 εκατ. μετά τον Σεπτέμβριο, δίνεται στο σύστημα Υγείας, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Επίσης ο κ. Πολάκης ανακοίνωσε ότι έδωσε ήδη εντολή ο διαχειριστικός έλεγχος για το ΚΕΕΛΠΝΟ θα επεκταθεί έως και το 2004, καθώς ο έλεγχος που έγινε αφορούσε την περίοδο 2012-2014.

Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα των Επιθεωρητών Υγείας καταγγέλλει ότι 1,6 εκατ. ευρώ δόθηκαν παρατύπως, καθώς αφορούσε κοινωνικά μηνύματα που μεταδίδονται δωρεάν.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα είχε ύψος 9.762.000 ευρώ, εκ των οποίων συμβολαιοποιήθηκαν τα 4.575.000 ευρώ και πληρώθηκαν 3.026.000 (και εξ αυτών τα 1,6 εκατ. παρατύπως).
Με την ανακοίνωση αυτή του κ. Πολάκη, πολιτικά τουλάχιστον βγαίνουν στη σέντρα (αυτό κι αν έχει ενδιαφέρον αυτές τις μέρες!) και οι υπουργοί Υγείας της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή (ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος) καθώς και οι μετέπειτα υπουργοί Υγείας από το 2009 Μαριζίλα Ξενογιαννακοπούλου και Ανδρέας Λοβέρδος. Από το 2012 και μετά, που έχει γίνει ήδη η έρευνα, υπουργοί ήταν οι Ανδρέας Λυκουρέντζος, Μάριος Σαλμάς, Αδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης ενώ ως υφυπουργοί αρμοδιότητα είχαν και οι Ζέττα Μακρή και Κατερίνα Παπακώστα.

ΠΗΓΗ
http://www.ygeiapress.gr/2015/12/blog-post_73.html?spref=fb
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.