Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Επιτροπή Κατοίκων Βαρνάβα: «Για την συνένωση πέντε (5) κοινοτήτων και την δημιουργία νέου Δήμου Αφιδνων.


Η κυβέρνηση θα φέρει σε δημόσια διαβούλευση, νομοσχέδιο που αφορά τις τροποποιήσεις – διορθώσεις στον νόμο Καλλικράτη. Ήλθε η ώρα για την δημιουργία του Νέου Δήμου των 5 (Βαρνάβα, Καπανδριτίου, Πολυδεντρίου, Αφιδνών, Καλάμου) ή τελικά η συνένωση μας με τον δήμο Ωρωπού.

Σκοπός της επιτροπής κατοίκων είναι να απαιτήσουμε από την τοπική κοινότητα  την διενέργεια τοπικού δημοψηφίσματος (σύμφωνα με τον νόμο) για να διατρανώσουμε προς κάθε πλευρά την επιθυμία της τοπικής κοινωνίας για συνένωση με τις όμορες κοινωνίες της περιοχής μας (δυτικά) δημιουργώντας ένα μεγάλο ηθικό ανάχωμα στα κακόβουλα σχέδια που απεργάζονται πολιτικάντηδες για εμάς χωρίς εμάς, με αυθαίρετη προσάρτησή μας στον Νέο Δήμο Μαραθώνα μετά τον διαχωρισμό του νυν Δήμου σε δύο, (ήτοι Ν. Μάκρης και Νέου Δήμου Μαραθώνα με τις κοινότητες Μαραθώνα, Γραμματικού, Βαρνάβα). ....  Συνέχεια στην Πηγή
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.