Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Κατέθεσε την υποψηφιότητά του ο Απόστολος Τζιτζικώστας: Τολμάμε να ελπίζουμε

«Η ελληνική κοινωνία δεν βιώνει απλά μια κρίση, αλλά παρακμή»
Κατέθεσε την υποψηφιότητά του ο Απόστολος Τζιτζικώστας: Τολμάμε να ελπίζουμεΘα δώσω τις μάχες μαζί με τους πολίτες στην κοινωνία, τόνισε ο κύριος Τζιτζικώστας - Με υπογραφές ευρωβουλευτών, πολυτέκνων και νεολαίων η υποψηφιότητα του Κυρ. Μητσοτάκη
Λίγα λεπτά πριν τις 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής κατέθεσε επισήμως την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας. 

«Η ελληνική κοινωνία δεν βιώνει απλά μια κρίση, αλλά παρακμή. Η απογοήτευση των πολιτών έχει να κάνει με την έλλειψη οράματος», σημείωσε ο κύριος Τζιτζικώστας σε δήλωσή του προς τους δημοσιογράφους και συνέχισε: «Χρειαζόμαστε άλλη νοοτροπία, στήριξη και επιβράβευση της δημιουργικότητας, ένα κράτος που να λειτουργεί».



«Αυτές οι μάχες θα δοθούν στην κοινωνία με τους πολίτες το επόμενο διάστημα και για αυτές τις μάχες καταθέτω την υποψηφιότητά μου. Βγαίνω μπροστά μαζί με την γενιά μου, για να δώσουμε τις μάχες μαζί. Τολμάμε να ελπίζουμε» κατέληξε ο κύριος Τζιτζικώστας.
 video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.