Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: Αχ... τί ωραία που τα λές ....συγκινήθηκα!

Το ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ντραπούν είναι γνωστό.
Εδώ περιφέρουν το τίποτά τους σαν φουσκωμένοι διάνοι, και θα ντραπούν για τα προεκλογικά ψέματα τους;

     Μα το ψέμα τους τρέφει!
     Η κοροϊδία είναι ο αέρας που αναπνέουν.
     ΚΗΡΥΞΑΝ πόλεμο κατά της διαπλοκής.
     ΕΒΑΛΑΝ τάξη στα οικονομικά του Δήμου.

     ΘΑ ΞΕ-ΜΑΡΑΖΩΝΑΝ τον Δήμο Μαραθώνα μετά τις εκλογές…

Απατεωνίστικες εκφράσεις. Αυτή που
εμφάνιζαν τάχα ότι μόνο η παράταξη του μάνατζερ  είναι ικανή να  κυβερνήσει τον τόπο. Ιδού λοιπόν τα αποτελέσματα  διοίκησης και κακοδιαχείρισης.



Τώρα τελευταία αρχίζει να ακούγεται σε διάφορα "στέκια" ότι " ξέρετε εμείς δεν ξέραμε τι πρόκειται να μας προκύψει με τον κ.Ηλία , ο Λουίζος μας ανάγκασε να τον φέρουμε κ.λ.π."
 δεν έγινε τίποτα ένα χρόνο τώρα στον Δήμο μας πλήρης έλλειψη οράματος, προγραμματισμού, οργάνωσης, μεθοδικότητας αλλά και ευπρέπειας που διέπει την κουλτούρα του νέου μας Δημάρχου και της νέας μας Δημοτικής Αρχής

Δεν έχετε κάνει το παραμικρό. Παντού σκουπίδια παράνομες χωματερές και εστίες πυρκαγιάς
Τα σκουπίδια ξεχειλίζουν στους δρόμους, (όχι τους κεντρικούς, στους υπόλοιπους), όπως και στις παραλίες. Η αποκομιδή τους γίνεται μία φορά την εβδομάδα αντί τρεις που γινόταν έως τώρα. Επιπλέον έως όχι μόνο κανένα νέο έργο δεν έχει ξεκινήσει, αλλά έχουν σταματήσει και όσα ήταν σε εξέλιξη. Επιπλέον όλες οι προμήθειες του Δήμου γίνονται με απ' ευθείας αναθέσεις και όχι με διαγωνισμούς. Ψηφίσαμε Ψινάκη για να ξεφύγουμε από τους προηγούμενους κλέφτες, (γιατί κατά τα άλλα η πόλη ήταν πολύ καλλίτερη από σήμερα) και όχι για να αλλάξουμε κλέφτες και να βρωμίσουμε.

Ψηνάκης λέει «Πτώμα πίσω στο Μαραθώνα για δουλειά ...», ποια δουλειά ρε φίλε … ο κόσμος το έχει “τούμπανο”  ότι είσαι σε μόνιμες διακοπές.

Εδώ και ένα χρόνο περίπου τίποτα δεν προχωράει σε αυτόν τον Δήμο, εκτός από το Rotation των Συμβούλων της πλειοψηφίας στις έμμισθες θέσεις  και την απόκτηση από αυτούς της κάρτας «Εντελταμένου Συμβούλου» καθώς και τα ταξίδια και οι περιηγήσεις σε καλοκαιρινά και χειμερινά θέρετρα του Mr.Saint Tropez 

Αλλάξε το σήμα του Δήμου μας που είναι παγκοσμίως γνωστό και συμβολίζει αυτή καθ' αυτή την ιστορία του, την οποία σεβάστηκαν όλες οι προηγούμενες διοικήσεις από το 1961 μέχρι σήμερα . 

Όπως γράφει ο κ. Ψυχάρης: «Τι είναι ο δήμαρχος; Μόνο αφελείς μπορούν να πιστεύουν ότι πρόκειται για αιρετούς τοπικούς άρχοντες που αφιερώνουν τον χρόνο τους στα κοινά, στο πλαίσιο μιας πολυπεπίπεδης δημοκρατίας, σε μια ιδεατή οργάνωση της κοινωνίας».
Μια πικρή αλήθεια που γευόμαστε τώρα ...Ψινάκης είναι ο αλωσίας και εφιάλτης του δήμου Μαραθώνα
Ακούστηκαν έντονα από πληροφορίες μας  ο πρόεδρος του Δ.Σ.κ. Λιβαθινός  υπέβαλε την παραίτηση του από πρόεδρος της κατασκήνωσης του Δήμου εκφράζοντας την αντίθεσή του ως προς την διαχείριση του προγράμματος "ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ" το οποίο πρόγραμμα υλοποιείται από τον Δήμο Μαραθώνα  εδώ και πολλά χρόνια. Αν παραιτηθεί και από την θέση του πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου… ο Ηλίας τελείωσε… και μακάρι.
Δήμαρχος συνεχίζει να “χαριεντίζεται” στο Instagram μοστράροντας τον εαυτό του (αλλά κανένα επίτευγμα για τον δήμο του).
Αυτή την ώρα ο δήμος μας έχει μετατραπεί σε "μπάχαλο". Είναι κοινή και πανθομολογούμενη η διαπίστωση ότι πλέον δεν λειτουργεί τίποτα (παρά τις φιλότιμες προσπάθειες μερικών ολίγων)
Από τη μια η οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, οι πιέσεις να αλλάξουν τα πράγματα από την λαθεμένη φιλοσοφία και αντίληψη όπως όλοι εμείς οι απλοί άνθρωποι καταλαβαίνουμε και διαπιστώνουμε.

     Δεν ντρέπεστε γελοίοι;   Στους μόνους που κηρύξατε πόλεμο με την απραξία σας είναι οι δημότες, οι μικροεπιχειρηματίες κι η κοινωνία ολόκληρη του Μαραθώνα.
     Στο μόνο που θα βάλετε τάξη είναι οι μίζες και οι καρέκλες που θα μοιραστείτε, για να μη σκοτωθείτε μεταξύ σας και χάσετε την μαρμίτα με το μέλι.

Συμπέρασμα: Μας Δουλεύουν Ψιλό Γαζί
  Το μόνο πια που μας ενδιαφέρει είναι να βάλουμε μπροστά μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια στην καθημερινότητά μας. Και θα την βάλουμε!
Με κάθε θυσία.. ανόητοι.

MikeA
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.