Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Βαρνάβας: Πνιγμένος" στις λακκούβες και τις λάσπες τον χειμώνα - "Κωφεύει" ο Δήμος;

Χωματόδρομοι Βαρνάβα -  υποσχέσεις καλα κρατούν. 


Είναι ευθύνη του Δήμου Μαραθώνα να βρει τρόπο και να εξασφαλίσει χρήματα για την επιδιόρθωση των χωματόδρομων, Κάτοικοι δυσκολεύονται να πάνε σπίτια τους κάθε χειμώνα καταστρέφονται αυτοκίνητα και περιουσίες.

Το έχουμε γράψει πολλές φορές και θα το γράψουμε ακόμα περισσότερες αν χρειαστεί…


Το οδικό δίκτυο του Βαρνάβα αποτελείται κατά 70% από χωματόδρομους. Η κατάσταση είναι άθλια κάθε χειμώνα. Λακκούβες, νεροφαγιές, χείμαρροι, καθιζήσεις και λάσπες, δημιουργούν τεράστια προβλήματα κάθε χειμώνα στους κατοίκους, που δυσκολεύονται πολύ να πάνε σπίτια τους ενώ υπάρχει τεράστιος κίνδυνος ατυχήματος.

Οι οδηγοί κάνουν λόγο για πρωτοφανείς εικόνες στους χωματόδρομους, οι οποίοι έχουν μετατραπεί σε ειδικές πίστες αγώνα για 4χ4 όπου λίγοι καταφέρνουν να περάσουν.

Είναι ευθύνη του Δήμου Μαραθώνα να βρει τρόπο και να εξασφαλίσει χρήματα για την επίστρωση των χωματόδρομων,  τουλάχιστον προσωρινά με υλικό 3Α  πριν θρηνήσουμε θύματα. (εδώ δεν μιλάμε για ασφαλτόστρωση όπως επιβάλλεται κατανοώντας τις σημερινές οικονομικές δυσκολίες).
Δυστυχώς μεγάλα κονδύλια σπαταλήθηκαν στο παρελθόν αλόγιστα και δεν έλυσαν το διαχρονικό πρόβλημα των χωματόδρομων του Βαρνάβα.
Η δικαιολογία «λεφτά δεν υπάρχουν» δεν ταιριάζει σε τέτοιες περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με την προσβασιμότητα στις κατοικίες την οδική ασφάλεια και κατ επέκταση με την ανθρώπινη ζωή.

Διαβάστε ακόμη: 

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.