Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

Τουρκική αλητεία στο Αιγαίο με «μαϊμού-φωτό» από το Φαρμακονήσι

tourkos_kolymvitis_simaia
Τουρκική “αλητεία” είναι οι φωτογραφίες που δήθεν τράβηξε Τούρκος κολυμβητής από το Φαρμακονήσι, κρατώντας μια τουρκική σημαία.

Οι φωτογραφίες που παρουσίασε τουρκικό σάιτ ως δήθεν από το Φαρμακονήσι είναι όλες “μαϊμού”. Ο Alper Sunaçoğlu 40 ετών κολυμβητής, δεν θα μπορούσε να ανέβει στο Φαρμακονήσι,ούτε για αστείο,όπως διαβεβαιώνουν πηγές του ΥΠΕΘΑ. Και λόγω της φρουράς που υπάρχει αλλά και επειδή μετά από τις επισκέψεις που έκανε εκεί ο Καμμένος, είχε δοθεί εντολή να τοποθετηθούν συρματοπλέγματα .
Που …φωτογραφηθηκε ο “εθνικιστής” κολυμβητής που πιστεύει ότι 153 νησιά και νησίδες ανήκουν στην Τουρκία κι όχι στην Ελλάδα; Σε κάποιο έρημη, απομονωμένη βραχονησίδα, κοντά στα τουρκικά παράλια. Το Onalert.gr από χθες και πριν ακόμη λάβει τις πληροφορίες που απέκλειαν ακόμη και προσέγγιση του Φαρμακονησίου, είχε επισημάνει ότι πρόκειται για προσπάθεια ακραίων κύκλων της Άγκυρας να δημιουργήσουν κλίμα έντασης.
Καλό είναι να μην “τσιμπάμε”…Καλύτερο βέβαια να μαζέψει η Άγκυρα τους γελοίους και γραφικούς «κολυμβητές» της.

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.