Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Τα απίστευτα της ελληνικής «αρπαχτής»: 1 ομπρέλα + 3 ξαπλώστρες + 1 (μεγάλο) μπουκάλι νερό = 87 ευρώ!!!

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν πλέον οι φωτογραφίες αποδείξεων που δείχνουν με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την αισχροκέρδεια και την αρπαχτή που κυριαρχεί σε ορισμένες επιχειρήσεις και σε μερικά ελληνικά νησιά, προκειμένου να «βγάλουν» όσο το δυνατόν περισσότερα λεφτά, όσο γίνεται πιο εύκολα (και γρήγορα).

Δύο αποδείξεις κάνουν αυτές τις μέρες τον γύρο του διαδικτύου. Η μια ανέβηκε στο Facebook με το σχόλιο “Η ξαπλώστρα είναι απο τίμιο ξύλο, η ομπρέλα είναι απο ύφασμα που βρέθηκε στον τάφο του Φαραώ και το νερό κατευθείαν απο πηγή απο το ιερό βουνό Σουνγκ των Σαολίν” και δείχνει πως η ξαπλώστρα χρεώνεται 20 ευρώ το άτομο, ενώ η δεύτερη είναι από ταβέρνα και δείχνει το νερό να χρεώνεται στα 6 ευρώ το μπουκάλι και η χωριάτικη στα 12 ευρώ και τα κεφτεδάκια στα 11 ευρώ.
Δείτε τις «αποδείξεις» της ντροπής:
apodiksi1_aftodioikisi

apodiksi2_aftodioikisi
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.