Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!..Kαι φυσικά ο ανέντιμος ξευτιλοπροδότης, γιαλατζί αριστερός τσίπρας θα σπεύσει τάχιστα να τους κάνει το χατίρι...

syntaxi Η τρόικα ζητά να συνδεθεί το όριο συνταξιοδότησης με το προσδόκιμο ζωής και από το 2021 να ανεβαίνει κάθε χρόνο κατά μισό έτος. 

Η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης προβλέπονταν από το πρώτο μνημόνιο, όμως δεν εφαρμόστηκε.
Το θέμα της αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 72 χρόνια επαναφέρουν οι δανειστές, σύμφωνα με την εφημερίδα «Αγορά».
Συγκεκριμένα, η τρόικα ζητά να.....


συνδεθεί το όριο συνταξιοδότησης με το προσδόκιμο ζωής και από το 2021 να ανεβαίνει κάθε χρόνο κατά 0,5 έτος και μέχρι να πιάσει τα 70 έτη. Μάλιστα, σε βάθος χρόνου ο στόχος είναι.... το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης να πάει στα 72 έτη.
Σημειώνεται ότι στο πρώτο μνημόνιο προβλεπόταν ότι τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης θα πρέπει να καθορίζονται και με βάση το προσδόκιμο ηλικίας των κατοίκων μιας χώρας και σύμφωνα με αυτή την παράμετρο στην Ελλάδα σε βάθος χρόνου θα πρέπει να φτάσουν τα 72 έτη
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.