Θυμίζουμε ότι πριν 2 μέρες συνελήφθησαν στην Αθήνα Γερμανοί και λοιποί αλλοδαποί πράκτορες και πρακτοράκια να πρωτοστατούν σε οργανωμένα επεισόδια στο Σύνταγμα..Τυχαίο;
Δυστυχώς σ” αυτές τις «μαύρες μέρες» που ζούμε, τίποτα δεν είναι τυχαίο..

Απόδειξη;

Όλες οι εστίες των πυρκαγιών που ξέσπασαν 2 μέρες μετά τα επεισόδια,ήταν σε «στρατηγικά» σημεία…κάτι που κάνει πάρα πολύ δύσκολη έως απίθανη την κατάσβεση τους..
Κι αυτό δείχνει ότι πίσω από τις πυρκαγιές υπάρχει οργανωμένο σχέδιο!!
Από ποιους;
Την απάντηση την είχε δώσει πριν 8 χρόνια ο Βύρων Πολύδωρας που είχε μιλήσει για «ασύμμετρες απειλές» και αόρατους εχθρούς…
«Στόχος των επιχειρήσεων ήταν η αποσταθεροποίηση και η αποδυνάμωση της πολιτικής της Ελλάδας και η δημιουργία πολιτικής αστάθειας εν όψει των εξελίξεων…»
Το τότε με τώρα μοιάζουν πολύ..μπορεί το 2007 να ήταν άλλοι οι λόγοι και άλλοι οι δράστες,αλλά οι μεθοδολογία που ακολουθείται είναι η ίδια… κι αυτό δείχνει ότι είμαστε απροστάτευτοι,στις ορέξεις του κάθε διεστραμμένου…που θέλει να πιέσει την πολιτική σκηνή της χώρα μας, ανάλογα τις ορέξεις του.
fotiaΛίγα χρόνια αργότερα ο Βύρων Πολύδωρας,αποκάλυψε στην εφημερίδα «Δημοκρατία», ότι Σκοπιανοί ήταν πίσω από τις φονικές πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007
Ένα άκρως εμπιστευτικό έγγραφο, με τα επτά ονόματα των μελών της οργανωτικής ομάδας Σκοπιανών πρακτόρων με αλβανικά διαβατήρια, οι οποίοι ευθύνονταν για τις πυρκαγιές του 2007 στην Πελοπόννησο, διαβιβάστηκε από την Διακλαδική Διεύθυνση Πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας Ε.Μεϊμαράκη και από εκεί προωθήθηκε στον υπουργό Εσωτερικών, Π. Χηνοφώτη. Αυτό αποκαλύπτει σήμερα, με καθυστέρηση 4,5 ετών βέβαια ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρωνας Πολύδωρας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Δημοκρατία».
«Ένα πληροφοριακό σημείωμα των υπηρεσιών των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο εδόθη στις 17 Νοεμβρίου 2007 στον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας, Βαγγέλη Μεΐμαράκη οι πυρκαγιές του θέρους 2007 σε σημαντικό αριθμό είναι έργο εξτρεμιστών Σκοπιανών, σε συνεργασία με αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών των Σκοπίων». Μεταξύ της επταμελούς ομάδας που οργάνωσαν τις εγκληματικές αυτές πυρκαγιές είναι και κάποιοι αξιωματούχοι, επιχειρηματίες, αλλά και άνθρωποι που εμπλέκονται σε κυκλώματα ναρκωτικών. «Στόχος των επιχειρήσεων ήταν η αποσταθεροποίηση και η αποδυνάμωση της πολιτικής της Ελλάδας και η δημιουργία πολιτικής αστάθειας εν όψει των εξελίξεων για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ», υποστηρίζεται στο ίδιο άρθρο. Σημειώνεται, ότι οι καταστροφικές πυρκαγιές στην Ηλεία τον Αύγουστο του 2007 είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους 63 άνθρωποι και να κατακαούν 269 εκτάρια περίπου.
«Τυχαίες πυρκαγιές» ξεπηδούν ταυτόχρονα σε όλη την χώρα! Όπως ακριβώς το 2007…Πρώτα οι κουκούλες, μετά οι εμπρηστές….
fotia2Τον Οκτώβριο που λήγει η πυροσβεστική περίοδο θα κάνουμε απολογισμό.
Ποιος πρωθυπουργός είχε τις πιο πολλές πυρκαγιές…
Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς ή Τσίπρας.
Ο νικητής θα κερδίσει τον χλευασμό των προηγούμενων.
Αγάντα κατακα(η)μένη μου Ελλάδα!