Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Μανιός (ΣΥΡΙΖΑ): "Φέρνουμε στη Βουλή ότι «κώλωσαν» να φέρουν οι προηγούμενοι"

Ως εξαίρεση χαρακτήρισε την ομιλία του ο κ. Νίκος Μανιός, ανεβαίνοντας στο βήμα της συνεδρίασης των κοινοβουλευτικών επιτροπών, όπου συζητείται το δεύτερο πακέτο μέτρων -και γρήγορα το επιβεβαίωσε.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρώντας να υπερασπιστεί τις προωθούμενες διατάξεις έναντι της αντιπολίτευσης, αλλά και ορισμένων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Ορισμένοι συνάδελφοι φωνασκώντας και ασχημονώντας λένε ότι δεν πρόλαβαν να διαβάσουν το νομοσχέδιο και μας κατηγορούν. Στη συνέχεια όμως παραδέχονται ότι επί δύο χρόνια το επεξεργάζονταν».
Και συμπλήρωσε: «Επεξεργάζονταν το λεγόμενο σχέδιο Χαμηλοθώρη, που κατέληξε ως νέος Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας, που για κάποιους λόγους δίστασαν, κώλωσαν και δεν το έφεραν. Το φέρνουμε εμείς και αντί να μας ευχαριστούν, μας κατηγορούν».
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.