Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Εγερση τους Εθνους σήμανε ο YΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς: "OXΙ στο Grexit και την υποταγή - Θα κάνουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να δικαιωθεί η Ελλάδα"

"ΒΕΤΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΕ, ΔΕΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ - ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ"  
Ενα συγκλονιστικό tweet από τον πλέον ελληνόψυχο υπουργό Εξωτερικών που γνώρισε η Ελλάδα μετά τον Β'ΠΠ, τον Νίκο Κοτζιά, προειδοποιεί τους εχθρούς της χώρας εντός της ΕΕ, ότι η Ελλάδα θα παλαίψει για να μείνει στο ευρώ ακόμα και με χρήση βέτο σε κορυφαία ζητήματα πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ανωσης, προσφυγη στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ΔΕΕ), όταν αυτό απαιτηθεί (π.χ. σε περίπτωση που ζητούσαν capital controls) και βέβαια τάσσεται υπερ του δημοψηφίσματος!

Και γενικά προειδοποιεί τους δανειστές με "αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων" από την Ελλάδα. Αυτών που αρνήθηκαν να χρησιμοποιήσουν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά, επιλέγοντας την υποταγή και την διαιώνιση της δημοσιονομικής σκλαβιάς της χώρας, πρακτικά την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της.
Δηλαδή η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη  να κάνει τα πάντα για να δικαιωθεί η χώρα...
Ο Ελληνας ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιάς έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Όχι στο Grexit ή υποταγή. Ναι σε δρόμο δημοκρατικής πάλης εντός ΕΕ με χρήση βέτο, προσφυγή στο ΔΕΕ, δημοψήφισμα, αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων».
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων: Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.