Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Νέο λογότυπο Δήμου Μαραθώνα δια χειρός ..Ψηνάκη;

Το νέο λογότυπο του Δήμου μας. Έχει απ όλα. Και δάφνες  έχει και σταυρό έχει και περικεφαλαία Λακεδαιμονίων έχει! Θα ήταν πιο γουστόζικο βέβαια αντί της περικεφαλαίας να έχει την κεφαλή του δημάρχου. Άλλωστε εδώ που τα λέμε ποιος ξέρει το Μιλτιάδη .
Αντίθετα το δήμαρχο μάνατζερ τον ξέρουν όλοι. Και ξέρω σίγουρα πολλούς μα πολλούς δημοτικούς συμβούλους πλειοψηφίας του δεν θα είχαν καμία αντίρρηση σε μία τέτοια πρόταση. Πως δεν το σκέφτηκαν άραγε αυτοί; Πάντως για να τους δώσω ιδέες τους λέω πως αν όμοι γένοιτο βγούμε από το ευρώ ο Μαραθώνας να φτιάξει δικό του νόμισμα. Εκεί πλέον μπορούν να βάλουν  τη μορφή του λατρεμένου τους δημάρχου - ηγέτη- manager.

Χθες πάντως στο δημοτικό συμβούλιο το ψήφισαν όλοι οι σύμβουλοι του Μαραθώνα της πλειοψηφίας (δώσανε σύνταξη στον Μιλτιάδη φαίνεται) και από την Αντιπολίτευση η Ενωμένη Πολιτεία υποστήριξε να παραμείνει ο Μιλτιάδης. Ενώ ο Χατζηγιάννης ζήτησε να μάθει ποιος είναι ο άνθρωπος που έκανε χορηγία (δωρεά) στο Δήμο το λογότυπο, καταρχήν για να διασφαλίσουμε τα πνευματικά δικαιώματα. Οι υπόλοιπες παρατάξεις καταψήφισαν. Αίσθηση έκανε η τοποθέτηση του κ.Αστρινάκη που υποστήριξε ότι οι συμβολισμοί του λογοτύπου δεν έχουν καμία σχέση με την ίδια την ιστορία του Μαραθώνα.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:

Διαβάστε ακόμα

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.