Μπήκαμε στο Underdog στο Θησείο και σας το παρουσιάζουμε λίγο πριν τα εγκαίνια του.
Όλοι είμαστε underdogs κατά βάθος. Όλοι μας
αναζητάμε το καινούριο, το διαφορετικό, το καλύτερο δυνατό και δεν
συμβιβαζόμαστε με κάτι λιγότερο. Αυτή την ανάγκη φιλοδοξεί να καλύψει το
νέο café – bar The Underdog που έχει σαν σήμα ένα τραυματισμένο σκύλο
από τις καθημερινές μάχες, ο οποίος αντί για πόδι, έχει ένα μπουκάλι.
Με το που ανεβαίνει κανείς τις σκάλες τη μικροσκοπικής εισόδου του επιβλητικού νεοκλασικού στην Ηρακλειδών καταλαβαίνει αμέσως ότι μπαίνει σε ένα, ίσως από τα εντυπωσιακότερα, αν όχι το εντυπωσιακότερο μαγαζί που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Αθήνας. Κάφες φτιαγμένος από τους καλύτερους επαγγελματίες, cocktails με απίστευτα υλικά και συνδιασμούς αυτών, που θα τα θυμούνται όσοι τα δοκιμάσουν για αρκετό καιρό, μπύρες από όλο τον κόσμο, μερικές εκ των οποίων τις βρίσκουμε μόνο στο The Underdog.
Μιλήσαμε με τον Τάσο Δελιχρήστο ιδιοκτήτη του Underdog, παλιό γνώριμο καθώς είναι ο άνθρωπος που έφτιαξε το Tailor Made και «ευθύνεται» για την μεταμόρφωση της Αγίας Ειρήνης σε ενα από τα πιο hot spots των τελευταίων χρόνων. H Popaganda μπήκε πρώτο από όλους στο The Underdog που ξεκινάει τη λειτουργία του μόλις αύριο Παρασκευή και ξεναγηθήκαμε στους εντυπωσιακούς χώρους του.
Τι μέτρησε περισσότερο στην απόφαση το να ανοίξεις το νέο σου project-μαγαζί στην περιοχή του Θησείου και όχι σε άλλη περιοχή; Πάντα λειτουργώ με βάση το ένστικτο. Οπότε, για ακόμα μια φορά αποφάσισα να το ακολουθήσω. Αν ρωτάς, γιατί στο Θησείο, νομίζω μια βόλτα στα στενά της περιοχής και τους πεζόδρομους του, θα σε κάνει να δεις το Θησείο με άλλο μάτι, μιας και αποτελεί ίσως την πιο ωραία περιοχή του ιστορικού κέντρου.
Τι σε τράβηξε σε αυτό το χώρο στο πεζόδρομο της Ηρακλειδών; Το κτίριο. Όταν μπείτε μέσα σε αυτό θα καταλάβετε τι εννοώ. Δεν μου αρέσει να περιγράφω και να δημιουργώ εικόνες, οπότε σας προσκαλώ να βιώσετε την είσοδο στο χώρο μας.
Τι είναι το Underdog; Σε ποιον απευθύνεται; Τι διαφορετικό έχει να προσφέρει στο χώρο του καφέ, της διασκέδασης ως νέο στέκι της πόλης; Το Underdog προέκυψε μέσα από τα παραπάνω και την σκέψη πως αρχίζω πάλι από την αρχή, δίχως να θεωρώ πως κάτι είναι δεδομένο ή μου το έχει χαρίσει κάποιος. Όλοι έχουμε υπάρξει ή αισθανθεί Underdog, δηλαδή αουτσάιντερ στη ζωή μας και αυτή θα είναι η φιλοσοφία της ομάδας μας: να γινόμαστε κάθε μέρα όλο και καλύτεροι στη δουλειά μας και τις υπηρεσίες/προϊόντα που θα προσφέρουμε στους φιλοξενούμενους μας. Απευθύνεται λοιπόν, σε όποιον έχει αισθανθεί Underdog και σε όποιον δεν συμβιβάζεται και ζητάει το καλύτερο δυνατό σε ποιότητα. Η διαφορετικότητα μας, έχει να κάνει κυρίως με την προσέγγιση του ποιοτικού (specialty) καφέ, όπου και σύντομα θα ανακοινώσουμε ένα project που θεωρώ πως είναι το επόμενο βήμα στα καφέ 3ου κύματος της Ελλάδας. Στα cocktail συνεργαζόμαστε με τον Χρήστο Χουσέα (ιδιοκτήτη του bar 42), όπου όλοι γνωρίζεται την δουλειά και τον επαγγελματισμό του. Bar manager μας είναι ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος (aka Alejandro) που είναι ο πιο επικοινωνιακός bartender που έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου και χαίρομαι που θα συνεργαζόμαστε καθημερινά. Τέλος, η νέα τάση παγκοσμίως είναι η εξειδίκευση στις μπίρες και η προσέγγιση τους γευσιγνωστικά, κάτι δηλαδή σαν αυτό που κάνουμε στο καφέ. Οπότε, θα βρείτε μπύρες από όλο το κόσμο, που θα αλλάζουν τακτικά και κάποιες από αυτές θα τις βρείτε μόνο σε εμάς. Επομένως, ποιοτικός καφές-cocktail-μπίρες θα κυριαρχήσουν στο The Underdog.
Όταν άνοιγες ως ιδιοκτήτης το Tailor στης Αγίας Ειρήνης περίμενες ότι θα ζούσε η περιοχή όλη αυτή τη μόδα και το hype που ακολούθησε; Ήταν εύκολη απόφαση το να αποχωρήσεις και να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο; Ειλικρινά, όχι. Περίμενα να μας αγκαλιάσει ο κόσμος που αγαπάει το καφέ, αλλά όχι αυτό που ακολούθησε. Βέβαια, ήμουν σίγουρος τότε, όπως είμαι και τώρα, πως όταν κάνεις αυτό που αγαπάς, ο κόσμος το εκτιμάει και σε στηρίζει. Οπότε, δεν ήταν εύκολο το να πάρω την απόφαση και να αποχωρήσω μετά από την επιτυχία που ακολούθησε την πρώτη επιχειρηματική μου προσπάθεια, αλλά όπως είπαμε, νιώθω Underdog.
Υπάρχει κάποια ωραία ιστορία πίσω από την δημιουργία του The Underdog; To Underdog αν δείτε το λογότυπο του, είναι ένας τραυματισμένος σκύλος από τις καθημερινές μάχες, ο οποίος αντί για πόδι, έχει ένα μπουκάλι. Την ιστορία του γιατί μπουκάλι, θα την δείτε μέσα από τα προιόντα μας και το τρόπου που σερβίρουμε κάποια απο αυτά.. Επομένως, σας περιμένω να βιώσετε την ιστορία από κοντά.
Eίσαι παγκόσμιος πρωταθλητής στον καφέ, Έχεις κερδίσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα barista και είσαι εκπαιδευτής άλλων barista. Bλέπεις ότι σήμερα υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση σε αυτό τον τομέα, δηλαδή όλο και περισσότεροι θέλουν να μάθουν να κάνουν καλό καφέ. Ναι, πιστεύω ότι η εκπαίδευση είναι αυτή που κάνει τους πάντες καλύτερους. Τόσο τους επαγγελματίες, όσο και τους καταναλωτές. Έχοντας εκπαιδεύσει πάνω απο 2.000 επαγγελματίες στο χώρο τα τελευταία χρόνια και αρκετούς καταναλωτές, είμαι στην ευχάριστη θέση να δημιουργήσω τη δική μου σχολή για τον καφέ, μέσα στο Underdog και να μπορέσω μαζί με τους εισηγητές της συγκεκριμένης σχολής, να μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας, τόσο σε επαγγελματίες όσο και καταναλωτές, μιας και θεωρούμε πως ο καλός καφές ΠΡΕΠΕΙ να είναι προσιτός σε όλους και για αυτό ξεκινάμε και τη παράλληλη λειτουργία της σχολής, όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα σεμιναριά της, μέσα στο site μας.
Ποιο είναι το επίπεδο της παρασκευής καφέ στην Ελλάδα σε σχέση με το αντίστοιχο στο εξωτερικό; Τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα έχει βγει καλύτερο έθνος στους παγκόσμιους διαγωνισμούς καφέ, 3 φορές και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, μιας και το επίπεδο της χώρας μας, τόσο σε barista όσο και roaster έχει ανεβεί αρκετά. Έχουμε σχεδόν σε κάθε διαγωνισμό και από έναν Παγκόσμιο πρωταθλητή και το επίπεδο του ανταγωνισμού και συναγωνισμού, είναι αυτό που βοηθάει να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Επομένως, πλέον θα πιείτε καλό καφέ σε αρκετά café αλλά και πολύ καλό καφέ σε μερικά coffeeshop που ξεχωρίζουν κυρίως λόγο της ποιότητας των καφέδων που χρησμοποιούν αλλά και των barista που απαρτίζουν την ομάδα τους.
Υπάρχει καλός καφές στην Αθήνα; Πόσο σημαντικό είναι για ένα μαγαζί να έχει καλό καφέ; Υπάρχει. Καλός σε περισσότερα από 15 café, Αλλά πολύ καλός σε περίπου 3-4 coffeeshop τα οποία δεν θα αναφέρω, αλλά θα με δείτε να πίνω καφέ σε αυτά, αρκετά συχνά. Επομένως, είναι σημαντικό να έχει καλό καφέ ένα κατάστημα και είναι το μέσο με το οποίο θα κερδίσει καθημερινούς πελάτες.
Πότε ξεκίνησε η αγάπη σου για το καφέ; Τυχαία, στο στρατό αρχικά, όπου είχα την ευθύνη του Κ.Ψ.Μ. και στη συνέχεια μέσα από το πείσμα να συμμετάσχω σε διαγωνισμούς για να αποδείξω στον εαυτό μου κυρίως ότι μπορώ να ανταγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο άλλους επαγγελματίες του χώρου.
Στο χώρο βλέπουμε πολύ έντονη τη παρουσία του “Star Wars” με Darth Vader, Stormtroopers, πώς το σκέφτηκες; Μου αρέσει το Star Wars και έχω σαν γούρι μου, επάνω στην μηχανή του espresso όταν εργάζομαι, τον Darth Vader, που τον είχα αγοράσει από ένα παζάρι σε ένα απομακρυσμένο χωριό στο Μεξικό, όπου είχα κάνει το πρώτο μου ταξίδι για να αγοράσω καφέ απευθείας από φάρμα καφέ.
Τα cocktail που θα βρίσκει κανείς στο The Underdog τι διαφορετικό έχουν; Απίστευτα υλικά και συνδιασμούς αυτών, που θα τα θυμούνται όσοι τα δοκιμάσουν για αρκετό καιρό. Έχετε πιεί εσείς cocktail με παντζάρι ή bloody mary με bacon; Σε εμάς, θα τα δοκιμάσετε λοιπόν.. μιας και ο Χρήστος Χουσέας δημιούργησε ένα cocktail list που θα σας καλύψει όλους. Συν, το The Underdog cocktail από τον Αλέξανδρο Γκικόπουλο, που θα αλλάζει κάθε εβδομάδα και θα καλύπτει όσους έχουν κάποια άλλη έμπνευση ή ιδέα εκτός καταλόγου.
Ποιος επιμελήθηκε τη διακόσμηση και το design; Οι συνεργάτες μου και στο παρελθόν, Under the Spell, Χρήστος Βαρλάμος και Γιάννης Καρατζής. Η συνεργασία μας ήταν και παραμένει άψογη, οπότε είπαμε να κάνουμε κάτι πάλι μαζί και ελπίζουμε το αποτέλεσμα να σας ικανοποιήσει.
Ποιο μαγαζί από το εξωτερικό από πρόσφατο ταξίδι σου γνώρισες και το ζήλεψες; Νομίζω, δεν έχω ζηλέψει μαγαζί, αλλά αγορά και κουλτούρα. Αυτή της Αυστραλίας, όπου θεωρώ πως προσφέρουν ολοκληρωμένα concept και κάτι αντίστοιχο προσπαθούμε να κάνουμε και εμείς μέσα από το The Underdog, όπου μόνο αν το επισκεφθεί κανείς θα καταλάβει τι εννοώ ακριβώς.
Ποιος είναι ο στόχος σου με αυτό το project; Να εκφραστώ μέσα από την δουλειά μου και τα προϊόντα μας, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, μιας και για εμάς είναι κάτι περισσότερο από μια απλή δουλειά αυτό που κάνουμε καθημερινά εδώ στο Θησείο.
Με το που ανεβαίνει κανείς τις σκάλες τη μικροσκοπικής εισόδου του επιβλητικού νεοκλασικού στην Ηρακλειδών καταλαβαίνει αμέσως ότι μπαίνει σε ένα, ίσως από τα εντυπωσιακότερα, αν όχι το εντυπωσιακότερο μαγαζί που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο κέντρο της Αθήνας. Κάφες φτιαγμένος από τους καλύτερους επαγγελματίες, cocktails με απίστευτα υλικά και συνδιασμούς αυτών, που θα τα θυμούνται όσοι τα δοκιμάσουν για αρκετό καιρό, μπύρες από όλο τον κόσμο, μερικές εκ των οποίων τις βρίσκουμε μόνο στο The Underdog.
Μιλήσαμε με τον Τάσο Δελιχρήστο ιδιοκτήτη του Underdog, παλιό γνώριμο καθώς είναι ο άνθρωπος που έφτιαξε το Tailor Made και «ευθύνεται» για την μεταμόρφωση της Αγίας Ειρήνης σε ενα από τα πιο hot spots των τελευταίων χρόνων. H Popaganda μπήκε πρώτο από όλους στο The Underdog που ξεκινάει τη λειτουργία του μόλις αύριο Παρασκευή και ξεναγηθήκαμε στους εντυπωσιακούς χώρους του.
Τι μέτρησε περισσότερο στην απόφαση το να ανοίξεις το νέο σου project-μαγαζί στην περιοχή του Θησείου και όχι σε άλλη περιοχή; Πάντα λειτουργώ με βάση το ένστικτο. Οπότε, για ακόμα μια φορά αποφάσισα να το ακολουθήσω. Αν ρωτάς, γιατί στο Θησείο, νομίζω μια βόλτα στα στενά της περιοχής και τους πεζόδρομους του, θα σε κάνει να δεις το Θησείο με άλλο μάτι, μιας και αποτελεί ίσως την πιο ωραία περιοχή του ιστορικού κέντρου.
Τι σε τράβηξε σε αυτό το χώρο στο πεζόδρομο της Ηρακλειδών; Το κτίριο. Όταν μπείτε μέσα σε αυτό θα καταλάβετε τι εννοώ. Δεν μου αρέσει να περιγράφω και να δημιουργώ εικόνες, οπότε σας προσκαλώ να βιώσετε την είσοδο στο χώρο μας.
Τι είναι το Underdog; Σε ποιον απευθύνεται; Τι διαφορετικό έχει να προσφέρει στο χώρο του καφέ, της διασκέδασης ως νέο στέκι της πόλης; Το Underdog προέκυψε μέσα από τα παραπάνω και την σκέψη πως αρχίζω πάλι από την αρχή, δίχως να θεωρώ πως κάτι είναι δεδομένο ή μου το έχει χαρίσει κάποιος. Όλοι έχουμε υπάρξει ή αισθανθεί Underdog, δηλαδή αουτσάιντερ στη ζωή μας και αυτή θα είναι η φιλοσοφία της ομάδας μας: να γινόμαστε κάθε μέρα όλο και καλύτεροι στη δουλειά μας και τις υπηρεσίες/προϊόντα που θα προσφέρουμε στους φιλοξενούμενους μας. Απευθύνεται λοιπόν, σε όποιον έχει αισθανθεί Underdog και σε όποιον δεν συμβιβάζεται και ζητάει το καλύτερο δυνατό σε ποιότητα. Η διαφορετικότητα μας, έχει να κάνει κυρίως με την προσέγγιση του ποιοτικού (specialty) καφέ, όπου και σύντομα θα ανακοινώσουμε ένα project που θεωρώ πως είναι το επόμενο βήμα στα καφέ 3ου κύματος της Ελλάδας. Στα cocktail συνεργαζόμαστε με τον Χρήστο Χουσέα (ιδιοκτήτη του bar 42), όπου όλοι γνωρίζεται την δουλειά και τον επαγγελματισμό του. Bar manager μας είναι ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος (aka Alejandro) που είναι ο πιο επικοινωνιακός bartender που έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου και χαίρομαι που θα συνεργαζόμαστε καθημερινά. Τέλος, η νέα τάση παγκοσμίως είναι η εξειδίκευση στις μπίρες και η προσέγγιση τους γευσιγνωστικά, κάτι δηλαδή σαν αυτό που κάνουμε στο καφέ. Οπότε, θα βρείτε μπύρες από όλο το κόσμο, που θα αλλάζουν τακτικά και κάποιες από αυτές θα τις βρείτε μόνο σε εμάς. Επομένως, ποιοτικός καφές-cocktail-μπίρες θα κυριαρχήσουν στο The Underdog.
Όταν άνοιγες ως ιδιοκτήτης το Tailor στης Αγίας Ειρήνης περίμενες ότι θα ζούσε η περιοχή όλη αυτή τη μόδα και το hype που ακολούθησε; Ήταν εύκολη απόφαση το να αποχωρήσεις και να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο; Ειλικρινά, όχι. Περίμενα να μας αγκαλιάσει ο κόσμος που αγαπάει το καφέ, αλλά όχι αυτό που ακολούθησε. Βέβαια, ήμουν σίγουρος τότε, όπως είμαι και τώρα, πως όταν κάνεις αυτό που αγαπάς, ο κόσμος το εκτιμάει και σε στηρίζει. Οπότε, δεν ήταν εύκολο το να πάρω την απόφαση και να αποχωρήσω μετά από την επιτυχία που ακολούθησε την πρώτη επιχειρηματική μου προσπάθεια, αλλά όπως είπαμε, νιώθω Underdog.
Υπάρχει κάποια ωραία ιστορία πίσω από την δημιουργία του The Underdog; To Underdog αν δείτε το λογότυπο του, είναι ένας τραυματισμένος σκύλος από τις καθημερινές μάχες, ο οποίος αντί για πόδι, έχει ένα μπουκάλι. Την ιστορία του γιατί μπουκάλι, θα την δείτε μέσα από τα προιόντα μας και το τρόπου που σερβίρουμε κάποια απο αυτά.. Επομένως, σας περιμένω να βιώσετε την ιστορία από κοντά.
Eίσαι παγκόσμιος πρωταθλητής στον καφέ, Έχεις κερδίσει το πανελλήνιο πρωτάθλημα barista και είσαι εκπαιδευτής άλλων barista. Bλέπεις ότι σήμερα υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση σε αυτό τον τομέα, δηλαδή όλο και περισσότεροι θέλουν να μάθουν να κάνουν καλό καφέ. Ναι, πιστεύω ότι η εκπαίδευση είναι αυτή που κάνει τους πάντες καλύτερους. Τόσο τους επαγγελματίες, όσο και τους καταναλωτές. Έχοντας εκπαιδεύσει πάνω απο 2.000 επαγγελματίες στο χώρο τα τελευταία χρόνια και αρκετούς καταναλωτές, είμαι στην ευχάριστη θέση να δημιουργήσω τη δική μου σχολή για τον καφέ, μέσα στο Underdog και να μπορέσω μαζί με τους εισηγητές της συγκεκριμένης σχολής, να μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας, τόσο σε επαγγελματίες όσο και καταναλωτές, μιας και θεωρούμε πως ο καλός καφές ΠΡΕΠΕΙ να είναι προσιτός σε όλους και για αυτό ξεκινάμε και τη παράλληλη λειτουργία της σχολής, όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα σεμιναριά της, μέσα στο site μας.
Ποιο είναι το επίπεδο της παρασκευής καφέ στην Ελλάδα σε σχέση με το αντίστοιχο στο εξωτερικό; Τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα έχει βγει καλύτερο έθνος στους παγκόσμιους διαγωνισμούς καφέ, 3 φορές και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, μιας και το επίπεδο της χώρας μας, τόσο σε barista όσο και roaster έχει ανεβεί αρκετά. Έχουμε σχεδόν σε κάθε διαγωνισμό και από έναν Παγκόσμιο πρωταθλητή και το επίπεδο του ανταγωνισμού και συναγωνισμού, είναι αυτό που βοηθάει να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Επομένως, πλέον θα πιείτε καλό καφέ σε αρκετά café αλλά και πολύ καλό καφέ σε μερικά coffeeshop που ξεχωρίζουν κυρίως λόγο της ποιότητας των καφέδων που χρησμοποιούν αλλά και των barista που απαρτίζουν την ομάδα τους.
Υπάρχει καλός καφές στην Αθήνα; Πόσο σημαντικό είναι για ένα μαγαζί να έχει καλό καφέ; Υπάρχει. Καλός σε περισσότερα από 15 café, Αλλά πολύ καλός σε περίπου 3-4 coffeeshop τα οποία δεν θα αναφέρω, αλλά θα με δείτε να πίνω καφέ σε αυτά, αρκετά συχνά. Επομένως, είναι σημαντικό να έχει καλό καφέ ένα κατάστημα και είναι το μέσο με το οποίο θα κερδίσει καθημερινούς πελάτες.
Πότε ξεκίνησε η αγάπη σου για το καφέ; Τυχαία, στο στρατό αρχικά, όπου είχα την ευθύνη του Κ.Ψ.Μ. και στη συνέχεια μέσα από το πείσμα να συμμετάσχω σε διαγωνισμούς για να αποδείξω στον εαυτό μου κυρίως ότι μπορώ να ανταγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο άλλους επαγγελματίες του χώρου.
Στο χώρο βλέπουμε πολύ έντονη τη παρουσία του “Star Wars” με Darth Vader, Stormtroopers, πώς το σκέφτηκες; Μου αρέσει το Star Wars και έχω σαν γούρι μου, επάνω στην μηχανή του espresso όταν εργάζομαι, τον Darth Vader, που τον είχα αγοράσει από ένα παζάρι σε ένα απομακρυσμένο χωριό στο Μεξικό, όπου είχα κάνει το πρώτο μου ταξίδι για να αγοράσω καφέ απευθείας από φάρμα καφέ.
Τα cocktail που θα βρίσκει κανείς στο The Underdog τι διαφορετικό έχουν; Απίστευτα υλικά και συνδιασμούς αυτών, που θα τα θυμούνται όσοι τα δοκιμάσουν για αρκετό καιρό. Έχετε πιεί εσείς cocktail με παντζάρι ή bloody mary με bacon; Σε εμάς, θα τα δοκιμάσετε λοιπόν.. μιας και ο Χρήστος Χουσέας δημιούργησε ένα cocktail list που θα σας καλύψει όλους. Συν, το The Underdog cocktail από τον Αλέξανδρο Γκικόπουλο, που θα αλλάζει κάθε εβδομάδα και θα καλύπτει όσους έχουν κάποια άλλη έμπνευση ή ιδέα εκτός καταλόγου.
Ποιος επιμελήθηκε τη διακόσμηση και το design; Οι συνεργάτες μου και στο παρελθόν, Under the Spell, Χρήστος Βαρλάμος και Γιάννης Καρατζής. Η συνεργασία μας ήταν και παραμένει άψογη, οπότε είπαμε να κάνουμε κάτι πάλι μαζί και ελπίζουμε το αποτέλεσμα να σας ικανοποιήσει.
Ποιο μαγαζί από το εξωτερικό από πρόσφατο ταξίδι σου γνώρισες και το ζήλεψες; Νομίζω, δεν έχω ζηλέψει μαγαζί, αλλά αγορά και κουλτούρα. Αυτή της Αυστραλίας, όπου θεωρώ πως προσφέρουν ολοκληρωμένα concept και κάτι αντίστοιχο προσπαθούμε να κάνουμε και εμείς μέσα από το The Underdog, όπου μόνο αν το επισκεφθεί κανείς θα καταλάβει τι εννοώ ακριβώς.
Ποιος είναι ο στόχος σου με αυτό το project; Να εκφραστώ μέσα από την δουλειά μου και τα προϊόντα μας, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, μιας και για εμάς είναι κάτι περισσότερο από μια απλή δουλειά αυτό που κάνουμε καθημερινά εδώ στο Θησείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.