Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Δημοτικό Συμβούλιο Μαραθώνα Live (όλες οι εξελίξεις)


Οριστική ήταν η παραίτηση από τη θέση του μέχρι σήμερα Προέδρου της ΚΕΔΜΑ Θεοδωρή Καλπακίδη για λόγους όπως είπε διαφωνίας στην διαχείριση της επιχείρησης.

Ωστόσο δεν δέχθηκε να μείνει ούτε μέλος της ΚΕΔΜΑ ενώ την θέση του αναπλήρωσε ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Νησιώτης και την θέση Αντιπροέδρου (του κ.Λιβαθηνού) η κα.Ρίζου.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος ενημέρωσε το σώμα για άλλη μια ληστεία που έγινε στο σταθμό μεταφόρτωσης όπου εκλάπει ένα πούλμαν του Γραμματικού. Ο Χατζηγιάννης ρώτησε πόσα έχουν κλαπεί σύνολο στους 8 μήνες και ο κ.Ψηνάκης του απάντησε 4, συμπίπτουν με τα πορίσματα (όπως χαρακτηριστικά ανέφερε).
16:55 Η σημερινή συνεδρίαση έγινε με μοναδικό θέμα συζήτησης το ζήτημα του ΧΥΤΑ Γραμματικού, και αναμενόταν εκπρόσωπος από την Περιφέρεια. Κανένας όμως εκπρόσωπος δεν παραβρέθηκε  κάτι το οποίο απαξιώνει την σημερινή συνεδρίαση, όπως φαίνεται να είπαν μερικοί δημοτικοί σύμβουλοι, τόσο του συμβούλους όσο και τον κόσμο που ενδιαφέρει αυτό το πολύ σοβαρό για την υγεία και την εξέλιξη του τόπου.
17:00 Μέχρι 30/06 ο ΕΣΔΝΑ θα καταθέσει πρόταση για το Νέο Περιφερειακό Σχεδιασμό και έως 30/09 το Περιφερειακό Συμβούλιο θα ψηφίσει αν το εγκρίνει ή όχι.
17:49 Πρόταση Ιατρού πρ.Δημάρχου Κερατέας να μπαζωθεί και να φυτευτεί ο χώρος του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό.
Θα σας ενημερώνουμε για ότι νεότερο σε αυτό το άρθρο...

Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.