Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Ενημερωτική Ημερίδα Αγροτικού Συλλόγου Μαραθώνα με Περιφέρεια Αττικής


Ο Αγροτικός Σύλλογος Μαραθώνα διοργανώνει την Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 και ώρα 7:00μ.μ. στο Μουσείο Μαραθώνιου Δρόμου (25ης Μαρτίου 3, Μαραθώνας), σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Ανατολικής Αττικής ενημερωτική ομιλία - συζήτηση με τα ακόλουθα θέματα:


1. Ο επιβλαβής οργανισμός καραντίνας Xylella frastidiosa: ενημέρωση για την υφιστάμενη κατάσταση στην ΕΕ, συμπτωματολογία, φυτά που προσβάλλονται, τρόποι μετάδοσης, αντιμετώπιση, κίνδυνος εισαγωγής του στην Ελλάδα.
2. Η ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων, καλές γεωργικές πρακτικές, πιστοποιητικό ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων.
Ομιλητές θα είναι οι γεωπόνοι της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕΑΑ.
Η ενημέρωση απευθύνεται σε παραγωγούς αγροτικών προϊόντων φυτικής προέλευσης, ελαιοπαραγωγούς, αμπελουργούς, φυτωριούχους, χρήστες γεωργικών φαρμάκων, γεωπόνους και καταστήματα λιανικής πώλησης γεωργικών φαρμάκων.
Πηγή Τμήματος Ειδήσεων:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.