Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Βεβαιώθηκαν στις κατά τόπους εφορίες οι οφειλές των καναλιών


Δημήτρης Κανελλόπουλος
Βεβαιώθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα ποσά που καταλογίστηκαν στα κανάλια για το 2% του τέλους για τις συχνότητες που χρησιμοποιούν. Και, ήδη, οι λογαριασμοί βρίσκονται στις κατά τόπους ΔΟΥ. Είναι τα 24 εκατομμύρια ευρώ που πρέπει να πληρώσουν τα κανάλια για τα έτη 2010-14.
Αυτό σημαίνει πως πέρασαν ήδη στις κατά τόπους εφορίες και παίρνουν σειρά για είσπραξη. Με άλλα λόγια, η κυβέρνηση προχωράει δυναμικά στο θέμα και δεν κάνει βήμα πίσω βγάζοντας τους καναλάρχες στη σέντρα. Σε περίπτωση που δεν πληρωθούν τα τέλη, πράγμα το οποίο σημαίνει πως θα καταστούν ληξιπρόθεσμα, θα επιβαρύνονται με τόκους και προσαυξήσεις, όπως δηλαδή πληρώνουν και οι υπόλοιποι φορολογούμενοι.  
Ούτε βήμα πίσω ο αρμόδιος υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, εξ ου και η «επίθεση» που δέχτηκε σήμερα από το Βήμα της Κυριακής. Ο Βηματοδότης έγραφε ειρωνικά για τον... ταλαντούχο Νίκο Παππά. Τον θεωρούν, λέει, «αφερέγγυο, ρηχό και χωρίς δομημένη πολιτική σκέψη». Καταλάβαμε.
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.