Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

«ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ!

«Συντονιστικό Γραφείο» κατά της κυβέρνησης ετοιμάζουν οι καναλάρχες!

ΠΟΙΟΙ «ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ» ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ… ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Το 2004, όταν η τότε κυβέρνηση Καραμανλή έφερε το νόμο για τον «βασικό μέτοχο» (με πρωταγωνιστή το σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο) οι θιγόμενοι –κατά Καραμανλή- «καναλάρχες» στα πλαίσια της λυσσαλέας αντίδρασής τους έφτασαν μέχρι του σημείου να οργανώσουν στις Βρυξέλλες ειδικό «Γραφείο» αντιμετώπισής του στην Κομισιόν!
Μάλιστα σε αυτό το ειδικό «Γραφείο» είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο αφενός δημοσιογράφοι εντεταλμένοι των αφεντικών και αφετέρου μέχρι και γνωστός και από κυβερνητική θητεία ευρωβουλευτής!
«Χρηματοδότης» ήταν γνωστός μεγαλοεκδότης, ο οποίος είχε φοβηθεί ότι χάνει το συγκρότημά του…
Στα ίδια περίπου μονοπάτια βαδίζοντας σήμερα οι θιγόμενοι απ’ την εκπεφρασμένη βούληση της κυβέρνησης Τσίπρα (με πρωταγωνιστή το Ν. Παππά) να πληρώσουν επιτέλους τα οφειλόμενα απ’ τη χρήση των συχνοτήτων οι καναλάρχες, συνέστησαν ειδικό «Συντονιστικό Γραφείο» για την αντιμετώπιση της κυβερνητικής βούλησης και –ακόμα παραπέρα- την υπονόμευση και απαξίωσή της!
Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν, ότι σε αυτή την –άτυπη, αλλά ουσιαστικότατη- συγκρότηση αυτού του «Συντονιστικού» συμμετέχουν μεγάλοι καναλάρχες, δύο τουλάχιστον συγκροτήματα και ορισμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι με ιδιαίτερη συμπάθεια στη διαπλοκή.
Τα «όπλα» που αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν είναι λίγο-πολύ τα γνωστά:
Εκβιασμοί, «αποκαλύψεις», επιθετικότητα κατά της κυβέρνησης στη σκληρή διαπραγμάτευση που κάνει με τους δανειστές, δημιουργία κλίματος φόβου και πανικού στο λαό ότι επίκειται χρεοκοπία, επίσης κλίμα πλήρους αποσταθεροποίησης!
Ήδη η επιχείρηση ξεκίνησε, απ’ τα μέσα της περασμένης βδομάδας. Τα δελτία ειδήσεων, οι ενημερωτικές εκπομπές, τα ρεπορτάζ των εμπλεκόμενων, βρίθουν πλέον επιθετικότητας κατά της κυβέρνησης…
Επιπλέον, συγκεκριμένα κανάλια, ραδιόφωνα, συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι έχουν αναλάβει το «βρώμικο» ρόλο της πλήρους ψευδών «απάντησης» στην πρωτοβουλία της κυβέρνησης να απαιτήσει τα χρήματα που οφείλουν οι καναλάρχες και τα οποία ουδέποτε διεκδίκησε η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, με αντάλλαγμα –φυσικά- τη στήριξή της, τη στήριξη των δυο αρχηγών και το… αβαντάρισμα όλων των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών!
Παράλληλα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, σε μικρό βάθος χρόνου, το ίδιο «Συντονιστικό» θα απειλήσει και θα εκβιάσει και σε ό,τι αφορά στην επαναπροκήρυξη από μηδενική βάση των συχνοτήτων, ένα άλλο μέγα σκάνδαλο των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων!
Η μάχη αναμένεται σκληρή, δεδομένου ότι η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη σε καμιά περίπτωση να υποχωρήσει, ενώ απ’ την άλλη οι «μεγαλοεργολάβοι της ενημέρωσης» έχουν αγαστή συνεργασία με τρία κόμματα της αντιπολίτευσης!
Όπως σας ενημέρωσε το Newsbomb.gr και κατά τη χαρακτηριστική έκφραση του Αλ. Τσίπρα, «ξεκίνησε το σκληρό ροκ με την διαπλοκή»…

Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.