Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Η Αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα - Αυτοκτόνησε ή δολοφονήθηκε ο Β.Γιακουμάκης;

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ: "ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ" 
Το πτώμα του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής (15/3/2015) στην περιοχή Κατσικάς Ιωαννίνων.

Ο υπεύθυνος ερευνών της οικογένειας επιβεβαίωσε δημόσια λίγες ώρες μετά την εξεύρεση του πτώματος στη λίμνη, ότι το πτώμα ανήκει στον Βαγγέλη Γιακουμάκη.
ο Φώντας Βρόσγος επιβεβαίωσε πως το πτώμα που βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στις όχθες της λίμνης Παμβώτιδας ανήκει στον επί σειρά ημερών αγνοούμενο Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο υπεύθυνος ερευνών, όπως τον είχε ορίσει η οικογένεια του 20χρονου βρίσκεται από το πρωί στο σημείο, μαζί με τις αστυνομικές δυνάμεις και τον ιατροδικαστή Ιωαννίνων Θεόδωρο Βουγιουκλάκη.
"Έχει βρεθεί το παιδί στο σημείο. Περισσότερα πράγματα δεν μπορούμε να πούμε, υπάρχει ιατροδικαστής στο σημείο και αργότερα θα μπορέσουμε να πούμε και περισσότερα" ανέφερε λίγο αργότερα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και του Alpha ο κ. Βρόσγος. 
Αμέσως ειδοποιήθηκε η οικογένειά του ενώ επί τόπου έσπευσε ιατροδικαστής που θα εξετάσει τη σορό του 20χρονου Βαγγέλη και θα εξακριβώσει τα αίτια θανάτου του.
Οι αστυνομικές Αρχές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, από την αυτοκτονία μέχρι τη δολοφονία.
Μέχρι στιγμής όμως τα στόματα παραμένουν κλειστά και κανείς δεν έχει βοηθήσει στις μέχρι σήμερα αστυνομικές έρευνες.
Αν ο Βαγγέλης αυτοκτόνησε, τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα; Ήταν οι δήθεν φίλοι του και το bullying που του ασκούσαν;
Αν όμως ο Βαγγέλης έχει δολοφονηθεί, τότε η υπόθεση τώρα ξεκινά για να βρεθούν οι ένοχοι.
Η αστυνομία πάντως αναζητά ανθρώπους που θα τους οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου, τόσο στο συγγενικό του περιβάλλον όσο και στους συμφοιτητές του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας το πτώμα εντοπίστηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης σε αγροτική περιοχή στον ΚΑτσικά Ιωαννίνων.
Η αστυνομική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη για αίτια θανάτου του 20χρονου Βαγγέλη.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της Αστυνομίας
«Σήμερα το πρωί, σε αγροτική περιοχή στον Κατσικά Ιωαννίνων, εντοπίστηκε πτώμα άνδρα σε κατάσταση σήψης. Στο σημείο έχει κληθεί και βρίσκεται ιατροδικαστής. Η αστυνομική έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη για την ταυτοποίηση των στοιχείων του θανόντα, καθώς και των συνθηκών θανάτου του. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί τη Υποδιεύθυνση Ασαφαλείας Ιωαννίνων.»
Δραματικές στιγμές ζει η οικογένεια του αδικοχαμένου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη ο οποίος τελικά εντοπίστηκε νεκρός στα Ιωάννινα.
Περίπου στις 08:30 το πρωί η Αστυνομία τηλεφώνησε στους συγγενείς του 20χρονου και τους ενημέρωσε πως ο Βαγγέλης είναι δυστυχώς νεκρός.
Στο σημείο όπου βρέθηκε ο φοιτητής έσπευσε αμέσως ο θείος του νεαρού. 
Ο Γιώργος Βυδιαδάκης, θείος του άτυχου φοιτητή, μιλώντας σε δημοσιογράφους νωρίτερα φέρεται πως είπε: «οι περιγραφές που μας δίνουν ταιριάζουν στον Βαγγέλη, μέχρι στιγμής όμως δεν έχουμε δει τη σορό. Περιμένουμε να μας φωνάξει ο ιατροδικαστής και η αστυνομία».
Η διαδικασία αναγνώρισης της σορού του άτυχου 20χρονου,αναμένεται να γίνει τις αμέσως επόμενες ώρες. 
Με συγκλονιστικά μηνύματα συμπαράστασης έχουν κατακλύσει τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης άνθρωποι κάθε ηλικίας, που τις τελευταίες 40 ημέρες παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα την υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη. 
«Συλλυπητήρια», «Κουράγιο», «Αυτοί που φταίνε να πληρώσουν», «Βαγγέλη άγγελος πια θα είσαι και θα ηρεμήσεις» είναι μερικά από τα μηνύματα στην οικογένεια του άτυχου νεαρού που τώρα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τη φρικτή πραγματικότητα μετά τον εντοπισμό της σορού του παιδιού τους. Η αποκάλυψη έγινε λίγο μετά τις οκτώ το πρωί της Κυριακής σε περιοχή δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα σε κάποιο απόκρημνο σημείο όταν ένας βοσκός βρήκε το πτώμα του 20χρονου φοιτητή σε κατάσταση αποσύνθεσης και ειδοποίησε την αστυνομία.
Λίγη ώρα μετά έγινε και η τραγική επιβεβαίωση από τον θείο του Βαγγέλη τον κ. Γιώργο Βιδιαδάκη, ο οποίος είπε στο protothema.gr ότι ο ανιψιός του δεν ζει πια… «Βρέθηκε ο Βαγγέλης μας, βρέθηκε νεκρός, πάει το παιδί μας», μας αποκάλυψε μέσα σε λυγμούς ο κ. Γιώργος Βιδιαδάκης.

Οι άνθρωποι αυτοί που δεν γνώριζαν τον 20χρονο Βαγγέλη, αλλά ήταν σαν να επρόκειτο για το δικό τους παιδί όλο αυτό το χρονικό διάστημα προσπαθούσαν με το δικό τους τρόπο να ρωτούν, να μαθαίνουν, να στηρίζουν μέσα από τα μηνύματα που έστελναν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης την οικογένεια του νεαρού φοιτητή.
Να θυμίσουμε ότι συντριπτική ήταν η πλειοψηφία απλών ανθρώπων που πριν λίγο καιρό στον Πειραιά, στο πλαίσιο συγκέντρωσης που είχε γίνει, είχαν μαζευτεί έξω από τον ηλεκτρικό σταθμό. Πάνω από 600 άτομα από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας συμμετείχαν στην επιχείρηση που τότε είχε γίνει για τον εντοπισμό ιχνών του Βαγγέλη σε Αθήνα και Πειραιά κάνοντας την οικογένεια του νεαρού φοιτητή να συγκινηθεί για την πρωτοφανή και μαζική αυτή συμμετοχή ένδειξη αν μη τι άλλο συμπαράστασης προς αυτούς και στήριγμα στον Γολγοθά τους.
Δυστυχώς η σημερινή ημέρα είναι μέρα θλίψης για όλους.

Μερικά από τα μηνύματα για τον Βαγγέλη
«Ένα πολύ άσχημο τέλος που δεν σου άξιζε Βαγγέλη.. θα τιμωρηθούν όμως αγόρι μου... αν όχι από την δικαιοσύνη θα τιμωρηθούν από τον κόσμο. .. σήμερα δεν θρηνεί μόνο ο η μανούλα σου.. σήμερα κλαίει όλη η Ελλάδα. .. εύχομαι να ησυχάσει η ψυχούλα σου παλικάρι μου.... να ηρεμήσεις. ... καλό παράδεισο αγόρι μου....»

«Καλό παράδεισο! Η ψυχούλα σου να βρει γαλήνη και να τιμωρηθούν οι ένοχοι»

«Σ' αγαπησαμε χωρις να σε ξερουμε,,,,,,,,,,»

«ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΝΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΟΝΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΟΥΣΑΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ.ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΡΗΚΕΣ ΓΑΛΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΤΟΥΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕ.ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΓΕΛΕ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ!!!!!ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ».

«Σήμερα δεν θρηνεί μόνο η οικογένεια του Βαγγέλη αλλά όλη η Ελλάδα. Μπορεί πολλοί από εμάς να μην γνωρίσαμε αυτό το παιδί αλλά η υπόθεση της εξαφάνισης του ,μπήκε στα σπίτια όλων μας. Όταν στέλνεις το παιδί σου να σπουδάσει , κάνεις όνειρα για το μέλλον του και ποτέ δεν φαντάζεσαι τέτοια δραματική κατάληξη. Καλό σου ταξίδι Βαγγέλη και τα θερμά μου συλληπητήρια στην οικογένεια !Ποτέ γονιός να μην νιώσει αυτόν τον πόνο που αυτοί οι γονείς νιώθουν. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του και πιστεύω ότι θα υπάρξει Θεία Δίκη για ότι πραγματικά έγινε.....»

«Ευλογημενο μου παιδακι καλο παραδεισο...Ο Μεγαλοδυναμος,η Παναγια και ολοι οι Αγιοι ας αναπαυσουν την πονεμενη σου ψυχουλα!!!Αμην...»

«Καλό ταξιδι φιλε μου τωρα πια θα μας βλεπεις απο ψιλά και σου ορκίζομαι πως η ψυχή σου θα βρει γαλινη…Δεν σε ηξερα κανείς μας δεν σε ήξερε ομως ολοι ανησυχούσαν για εσενα…Καλο ταξιδι αδερφε …»

«Καλο ταξιδιι βαγγεληη..μπορειι να μην σε γνωρισαμε ποτε αλλα με ολα αυτα ηταν σαν να σε ξεραμε απο πανταα... η ιστορια σου αποκαλυψε μια αλλη πλευρα της κοινωνιας...ευαισθητη, συνεσθαλμενηη, ποανουσαμε ολοι για σεναα παρα την κριση και τα προβληματααα...»

«Καλό Ταξίδι όμορφο μου αγοράκι..... να αναπαυτεί η ψυχουλα του μαζι με τους αγγέλους.....τωρα σε αυτους τους γονεις .τι να πουμε...δν μπορω να πω τπτ..»

«Χάθηκε ενας άγγελος απο κάτι ηλιθιους!! Δεν πείραζε κανέναν εσείς γιατί? Εύχομαι να σας φανε οι τύψεις εαν έχετε συνείδηση δλδ! !!»

«καλο παραδεισο.......................να βασανιστουν τα καθικια της κοινωνιας να ψοφησουν στην κολαση».

«Ακουστηκε πως διπλα στην σορο βρεθηκε μαχαιρι.Ακομη και αυτοκτονια να ειναι οι ηθικοι αυτουργοι πρεπει να πληρωσουν!Οποιοι και αν ειναι αυτοι!!!!!!!Ειτε τον εκφοβιζαν και ξεσπουσαν πανω του...............ειτε με καποιο τροπο τον πιεζαν ....Γιαυτο λεω οποιοι και αν ειναι πρεπει να πληρωσουν!!!!Καλο ταξιδι στο παιδι!!!Και ποτε ξανα να μην ξανασυμβει κατι τετοιο...Ποτε!!! Αντιο Βαγγελη!»
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.