Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Το αντίο στο Β. Γιακουμάκη από τα Ιωάννινα

giannenagiakoumakis.jpg
Συγκέντρωση ενάντια στα φαινόμενα βίας κι εκφοβισμού στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη | 
Με μια σιωπηλή διαμαρτυρία έξω από το δημαρχείο της πόλης από τις 8 το βράδυ της Τρίτης (17/3) και για πολλή ώρα μετά, χιλιάδες Γιαννιώτες και Γιαννιώτισσες αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπου τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Ανταποκρίθηκαν με αυτόν τον τρόπο στο κάλεσμα για μια συμβολική συγκέντρωση ενάντια στα φαινόμενα βίας κι εκφοβισμού, στη μνήμη του Βαγγέλη, που απηύθυναν ο Δήμος Ιωαννιτών, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου.
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή παιδιών και εφήβων ενώ στο βιβλίο συλλυπητηρίων που άνοιξε πολλοί ήταν εκείνοι που έγραψαν το δικό τους μήνυμα.
Επίσης, για δεύτερη μέρα κάτοικοι της πόλης, προσέρχονται στο σημείο που βρέθηκε ο 20χρονος και αφήνουν ένα λουλούδι ή ένα μικρό σημείωμα. Το χώρο επισκέφτηκαν το πρωί και πολλοί συμφοιτητές του και καθηγητές της Γαλακτοκομικής. Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.