Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Πολιτικές διώξεις στο Δήμο Μαραθώνα!


Ο κ. Κελαϊδής είναι ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Μαραθώνος και ο κ. Κλεφτάκης είναι γνωστός για την συνδικαλιστική του δράση υπέρ των εργαζομένων στον ιστορικό μας Δήμο, οι οποίοι μετακινήθηκαν με απόφαση του κ. Ψηνάκη στον Βαρνάβα και τον Μαραθώνα αντίστοιχα.

Αγαπητοί φίλοι, όλοι εσείς που ακόμη και μέχρι σήμερα "ζηλεύατε" που δεν είστε δημότες Μαραθώνα ώστε να έχετε την "ευτυχία" άρχοντας του τόπου σας να είναι ο Ψηνάκης, να σας θυμίσω πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!!! Η γκλαμουριά δεν είναι μόνο ένα χλιδάτο στυλ, έχει κάτω από την επιφάνεια της πολύ σκουριά!!!
Ο Δήμαρχός μας λοιπόν, που θα ήταν Δήμαρχος όλων των Δημοτών και όλων των εργαζομένων, τελικά αποδείχτηκε Δήμαρχος των δικών του και μόνο. Δε φτάνει που τις επιτελικές θέσεις τις κάλυψαν ακριβοπληρωμένοι συνεργάτες του εκτός Μαραθώνα... και μάλιστα από τη συγκεκριμένη περιοχή του Κασιδοκωστάν, τώρα βάζει χέρι και σε μόνιμους υπαλλήλους, μετακινώντας τους από Μαραθώνα σε Βαρνάβα και αντίστροφα... Ο ένας υπάλληλος είναι Πρόεδρος του συλλόγου των εργαζομένων και ως φαίνεται δεν καλοχάιδεψε τα αυτιά του άρχοντά μας...
Ξέρετε πώς λέγεται αυτό κε Ψηνάκη? ΒΛΑΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ. Δε θα περάσει έτσι!!!!!!!!!!!


Ιδού ο λόγος που ο κ. Δήμαρχος διώκει μόνιμους υπαλλήλους και συγκεκριμένα τον πρόεδρο των εργαζομένων. Δεν του άρεσαν αυτά που κοινοποίησε ο Σύλλογος των εργαζομένων...
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 10-03-2015
ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΑΡ.ΠΡΩΤ.36
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Ο Σύλλογος εργαζομένων είναι φορέας που συμμετέχει ενεργά στην καθημερινότητα του δημότη – κατοίκου και δημοσιοποιεί τις θέσεις του για την κατάσταση που επικρατεί στις υπηρεσίες του Δήμου.
Η σημερινή Δημοτική αρχή παρουσιάζει στοιχεία οργανωτικής αδυναμίας και συνεργασίας, με αποτέλεσμα ως εργαζόμενοι να δεχόμαστε τα βέλη αρνητικής κριτικής από τους δημότες – κατοίκους.
Συγκεκριμένα επισημαίνουμε τα εξής προβλήματα:
1.Έλλειψη γραφικής ύλης.
Βοηθήσαμε με δικά μας έξοδα και καλύψαμε τις ανάγκες
σε φωτοτυπικό χαρτί, κάρτες υπαλλήλων, μελάνι για το Fax αλλά δεν θα το επαναλάβουμε.
2. Υστέρηση εσόδων για το Δήμο.
Η καθυστέρηση προμήθειας χαρτιού λογαριασμών έχει
ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση έκδοση λογαριασμών
ύδρευσης και κατ’ επέκταση όταν γίνει η προμήθεια να
εκδίδονται λογαριασμοί με μεγάλη χρονική αναδρομικότητα.
3. Η έλλειψη προμήθειας καυσίμων σε συνδυασμό με την έλλειψη προσωπικού κάνει το μίγμα εκρηκτικό ώστε ο τομέας της καθαριότητας να υστερεί στην αποτελεσματικότητα. Για τον ίδιο λόγο καθυστερούν και οι αποκαταστάσεις σε λακκούβες και επισκευές σε βλάβες ύδρευσης.
4. Η έλλειψη γιατρού εργασίας καθυστερεί τη σύσταση
επιτροπής υγιεινής και ασφάλειας για όλους τους
εργαζομένους.
Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να ενσκήψει στα σοβαρά αυτά προβλήματα ώστε να βρεθούν άμεσες λύσεις και σε συνεργασία με τους εργαζομένους να ανταποκριθεί στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών – κατοίκων του Δήμου Μαραθώνος αφού επιπρόσθετα ανοίγει και η τουριστική περίοδος για την περιοχή μας.
Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμαστε για κινητοποιήσεις.
Τα ανωτέρω συζητήθηκαν στην Γενική Συνέλευση Εργαζομένων Δήμου Μαραθώνα, και αποφασίστηκε με την πλειοψηφία των παρόντων μελών να σταλεί ενημέρωση στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.


Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.