Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Όταν ο Α.Σαμαράς είπε στον Ν.Νικολόπουλο: "Θα καθόμαστε στα τέσσερα όποτε έρχεται η τρόικα" (vid)

Ο Α.Σαμαράς ως γνωστόν κέρδισε τις εκλογές του 2012 λέγοντας ότι θα σκίσει το Μνημόνιο και ότι δεν θα πάρει μέτρα κατά των εξαθλιωμένων λαϊκών μαζών. Φυσικά εκανε ακριβώς τα αντίθετα μη τιμώντας καμμια προεκλογική δέσμευση. 
Χθες ο Ν.Νικολόπουλος εξαπέλυσε επίθεση, προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.
Αφορμή στάθηκαν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε ο Σαμαράς με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο για το συντονισμό των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, μετά το ναυάγιο στο Eurogroup.
«Γιατί τους πήρε τηλέφωνο, για να κάτσουμε στα τέσσερα να μας πηδ…», φώναξε ο κ. Νικολόπουλος στην εκπομπή «Στον Ενικό», απευθυνόμενος προς τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραγκούνη. 
Είχε λόγο που το είπε, διότι προ τριών ετών ακριβώς αυτό του είχε ζητήσει ο Α.Σαμαράς να κάνει ως υφυπουργός Εργασίας όταν θα έρχεται η τρόϊκα. Ο Ν.Νικολόπουλος δεν το έκανε και παραιτήθηκε ιδού και το βίντεο:

Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.