Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Η Γαλλία στο πλευρό της Ελλάδας

Βαλς: Μια λύση είναι δυνατή και μάλιστα τάχιστα
Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, Μανουέλ Βαλς τόνισε ότι βλέπει στις τελευταίες δηλώσεις και αποφάσεις του έλληνα ομολόγου του Αλέξη Τσίπρα «την ενθαρρυντική ένδειξη ότι μια λύση (για το θέμα της Ελλάδας) είναι πιθανόν να επιτευχθεί πολύ γρήγορα».


Ο Μανουέλ Βαλς εξέφρασε τη θέληση της Γαλλίας να κάνει κάθε προσπάθεια για τη λύση του ελληνικού προβλήματος λαμβάνοντας υπ' όψιν και τη θέληση του ελληνικού λαού.

«Η Γαλλία ενεργεί και θα ενεργεί μέχρι τέλους ώστε η Ελλάδα να διατηρήσει τη θέση της εντός της Ευρώπης» και της Ευρωζώνης, πρόσθεσε ο γάλλος πρωθυπουργός σε ομιλία του στο κοινοβούλιο.

Ο Μανουέλ Βαλς πρόσθεσε στη συνέχεια ότι δίνει ιδιαίτερη σημασία «στις τελευταίες δηλώσεις του έλληνα πρωθυπουργού που απηύθυνε γραπτώς στην Ευρώπη ως ένα εξαιρετικά ενθαρρυντικό στοιχείο. Μια λύση είναι δυνατή και μάλιστα τάχιστα» υπογράμμισε ο Μανουέλ Βαλς.
Πηγή:
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.