Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Εκχιονισμοί στην Δημοτική Κοινότητα Βαρνάβα. Σε κάποιους αξίζει ένα μπράβο παραπάνω.


Φωτο Αρχείου

Παρέα με παγετούς, κατολισθήσεις, βράχια, ανεμοσούρια, λάσπη, νεροφαγώματα, γκρεμισμένους δρόμους, βροχή, διακοπές ρεύματος, επικοινωνίες και τη μητέρα κάθε χιονοθύελλας.
Τάδαμε όλα ….εδώ στον Βαρνάβα του Μαραθώνα.
Πολλοί εγκατέλειψαν έγκαιρα τα σπίτια τους αφού είναι πλέον γνωστό εδώ και χρόνια ότι τα φαινόμενα αυτά δοκιμάζουν σκληρά κατοίκους. Οι  δημοτικές υπηρεσίες διαχρονικά αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τις καταστάσεις για πολλούς και διάφορους λόγους, βασικότεροι έλλειψη πρόληψης, οργάνωσης και συντονισμού.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό, διαπιστώσαμε πως οι ελάχιστοι υπάλληλοι της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα, υπερέβαλαν εαυτούς και αυτό οφείλεται κυρίως στην νεοεκλεγείσα πρόεδρο του Βαρνάβα που με κάθε τρόπο και κάθε διαθέσιμο μέσο, νύχτα και μέρα επεδίωξε να οργανώσει και να διασφαλίσει την λειτουργία των ελαχίστων προβληματικών μηχανημάτων της κοινότητας. Το παράδοξο είναι ότι είδαμε και τον λογιστή της Κοινότητας (Παναγιώτη) να οδηγεί την αλατιέρα Grader στους εκχιονισμούς. Μπράβο Παναγιώτη.
Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο κατάφεραν να πετύχουν στον άνισο αυτό αγώνα αλλά η απεγνωσμένη προσπάθεια της κας Ασημακοπούλου και των χειριστών είναι αυτή που μετράει. Σίγουρα πολλά προβλήματα παραμένουν από το επαναλαμβανόμενο χιόνι και τον παγετό ιδιαίτερα στην περιφέρεια του Βαρνάβα στα απομακρυσμένα σπίτια  τους χωματόδρομους του δικτύου όπως ο δικός μου.
Ο χειμώνας είναι ακόμη μπροστά μας, προετοιμαστείτε !!!
Μ. Αποστολόπουλος

 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.