Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΒΑΡΝΑΒΑΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ

Αιχμάλωτοι του χιονιά οι κάτοικοι του Βαρνάβα

«Αιχμάλωτοι» του χιονιά είναι οι κάτοικοι του Βαρνάβα και του Γραμματικού. Τα σοβαρά προβλήματα που προκλήθηκαν από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο ταλαιπωρούν τους πολίτες του Δήμου Μαραθώνα.


Στον Βαρνάβα, οι εκτός οικισμού  δρόμοι είναι κλειστοί, ενώ σημειώθηκαν και διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος. Κάτοικοι πολιορκημένοι και αποκομμένοι από τα χιόνια και τον παγετό.

Και μπορεί το χιόνι να… αρνήθηκε πεισματικά να επισκεφθεί την περιοχή μας παρ’ όλα αυτά θυμίζει Σιβηρία! Ο υδράργυρος συνεχίζει να φλερτάρει με τις αρνητικές θερμοκρασίες, ταλαιπωρώντας αφάνταστα τους κατοίκους που δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους (ούτε να πάνε) αφού σε πολλά σημεία το χιόνι και ο παγετός ξεπερνά τα 40 εκ.

Ανέτοιμος ο Δήμος Μαραθώνα να αντιμετωπίσει αυτά τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα. Η έλλειψη από καύσιμα, ανθρώπινο δυναμικό και μέσα δίνει την εικόνα της πλήρους διάλυσης
 των υπηρεσιών του, αλλη μια φορά ανυπαρκτος.

Οι φιλότιμες και υπεράνθρωπες προσπάθειες του λιγοστού προσωπικού της Τοπικής Κοινότητας Βαρνάβα (με ένα μόνο μηχάνημα JCB) δεν επαρκούν για την διάνοιξη του εκτεταμένου οδικού δικτύου της Κοινότητας. Ετοιμαστείτε λοιπόν για απομόνωση και ο θεός  βοηθός, ιδιαίτερα για τους άρρωστους, τους αναξιοπαθούντες και τα αδέσποτα ζώα.
--------
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

2 σχόλια:

  1. Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..
    Κύριε Mike A είστε κάτοικος Βαρνάβα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.