Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Δήμαρχοι σκουπιδιάρηδες – Η νέα μόδα στην Αυτοδιοίκηση που θα φορεθεί πολύ… (φωτο)

Δείτε και τον Δήμαρχο Μαραθώνα...

Χριστούγεννα παρέα με τα σκουπίδια φαίνεται πως θα κάνουν και φέτος πολλές γειτονιές της Αττικής. Ο λόγος είναι πως οι περισσότεροι δήμοι, με το ελάχιστο προσωπικό που διαθέτουν, δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των “καιρών” ενώ το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων αποτελεί μόνιμο «αγκάθι» στις συνομιλίες ΥΠΕΚΑ και Περιφερειών.
Κάποιοι δήμαρχοι αποφάσισαν να μην μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και πήραν σκούπα και φαράσι. Η νέα μόδα στην Αυτοδιοίκηση λέγεται «αιρετοί σκουπιδιάρηδες» και έρχεται από πολλές γωνιές της Ελλάδας, άλλοτε για ουσιαστικούς σκοπούς και άλλοτε για επικοινωνιακούς σκοπούς… Την αρχή, έκανε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος που αποφάσισε να βγει από το δημαρχείο και να ανέβει στο πίσω μέρος ενός απορριμματοφόρου για να μαζέψει σκουπίδια στην περιοχή! Το παράδειγμά του ακολούθησε και αντιδήμαρχος στην Πρέβεζα ονόματι Παύλος Σαραμπασίνας, που έπιασε… σκουπόξυλο στα χέρια για να καθαρίσει δρόμους και πεζοδρόμια της πόλης του. Ανάλογες κινήσεις έχουμε δει και στην Στυλίδα από τον Απόστολο Γκλέτσο ενώ δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την ατάκα του Άρη Σπηλιωτόπουλου όταν ήταν υποψήφιος στο Δήμο Αθηναίων: «Πρέπει να βγούμε έξω και να σηκώσουμε τα μανίκια. Ο δήμαρχος πρέπει να γίνει και σκουπιδιάρης!».
Να δούμε πόσοι ακόμα θα ακολουθήσουν το παράδειγμα…
beos2

--2

0014


gletsos
Πηγή:
---------

Σας την σκάσαμε...προς το παρόν ο Δήμαρχος Μαραθώνα συνεχίζει να ποζάρει, αλλά αν τον δούμε και πάνω σε σκουπιδιάρικο, θα ναι όλα τα λεφτά !!!!!

Ο Ηλίας Ψινάκης σκαρφάλωσε σε λεωφορείο

Ο Ηλίας Ψινάκης σκαρφάλωσε σε λεωφορείο

Γιατί ανέβηκε... τόσο ψηλά ο δήμαρχος Μαραθώνα;

Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΕΙΓΟΝ Kανουν ερανο για καυσιμα να κινηθουν τα αποριματοφορα για να κανει Show ο Ψινακης. Πλάκα κανω αλλα εδω φτασαμε κουκλιτσες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.