Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ο Ηλίας Ψινάκης... ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ!

"Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, εκλεγμένοι και μη! Ξεκινήσαμε 101, θα συνεχίσουμε 101 για τα επόμενα πέντε χρόνια. Δεν απαντάμε σε προκλήσεις, δεν εκδικούμαστε κανέναν, όσο κι αν πιεστήκαμε, εκβιαστήκαμε κι απειληθήκαμε! Είμαστε εδώ, στο Δήμο Μαραθώνα, για να κάνουμε δουλειά, για να φτιάξουμε ένα υγιή αυτόνομο τεχνοκρατικό Δήμο, υπόδειγμα για όλη την Ελλάδα. Μαζί και οι 101, γράψαμε ήδη προεκλογικά ιστορία! Οσοι δεν το καταλαβαίνουν, μπορούν τώρα να ανεξαρτητοποιηθούν, να φύγουν, να επιλέξουν ότι άλλο θέλουν...". Με αυτά τα λόγια ο θριαμβευτής Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, υποδέχθηκε ΟΛΟΥΣ τους υποψήφιους του συνδυασμού "Πολίτες" (ανάμεσά τους και δύο φίλοι που εξαιτίας τυπικού προβλήματος δεν μπόρεσαν να είναι υποψήφιοι, αλλά έδωσαν μαζί μας τη μάχη), ξεκαθαρίζοντας οτι στην αναμόρφωση του Δήμου και της περιοχής, θα συμμετέχουν άπαντες!


Ο Δήμαρχος, που μάλιστα δέχθηκε και την έκπληξη τούρτας με ένα κεράκι που συμβόλιζε την πρώτη μέρα μετά τη μεγάλη νίκη, ανέφερε οτι ήδη ομάδα επιστημόνων συντάσσουν το νέο οργανόγραμμα του Δήμου Μαραθώνα, στο οποίο θα τοποθετηθούν όλοι οι "Πολίτες" ανάλογα με τις ικανότητες και τις γνώσεις τους κι αφού πρώτα -όπως είπε χαρακτηριστικά- "αξιολογηθούν όλοι, ακόμα κι εγώ!".

Σύμφωνα με τον Ηλία Ψινάκη, το οργανόγραμμα του νέου Δήμου που θα προκαλέσει πραγματική "επανάσταση στα χρονικά της τοπικής αυτοδιοίκησης", θα είναι έτοιμο περίπου στα μέσα Αυγούστου, ενώ η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Μαραθώνα, θα γίνει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού. Επισήμως ο Ηλίας Ψινάκης αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου. Ωστόσο όπως ο ίδιος επισήμανε, "πριν απο αυτό, θα μπουν ορκωτοί λογιστές και θα ελέγξουν τα πάντα. Δεν μπαίνεις σε ένα σπίτι, αν δεν έχεις ελέγξει πριν σε ποιά ακριβώς κατάσταση βρίσκεται. Δεν πρόκειται να πάω φυλακή, για αμέλειες άλλων..."
Πηγή: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.