Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ του Ηλία Ψηνάκη στον ΒΑΡΝΑΒΑ ...που περιμένουν να μας κυβερνήσουν!

Ευελπιστούμε ότι και ο Βαρνάβας να αποτελέσει τμήμα της "αλλαγής" που πρεσβεύει η εκλογή του νέου Δημάρχου. Τα πανηγύρια τελειώνουν και η δουλειά σας -σαν ομάδα -μόλις άρχισε, ετοιμάστε ένα εμπεριστατωμένο και συγκροτημένο φάκελλο με όλα τα φλέγοντα θέματα του τόπου, που πρέπει να συμπεριληφθούν απαραίτητα στο νέο Στρατηγικό πρόγραμμα ανάπτυξης  που προετοιμάζεται από το κεντρικό Επιτελείο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία, εάν κάνετε στην πράξη αυτά που εξαγγέλλεται. Αν θέλετε βοήθεια εδώ είμαστε.





ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΝΑΒΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. — μαζί με Πόπη Αδάμη, Marinos Missokalos, Makis Stratikis, andreas tourkantonis και Ilias Psinakis
Πηγή:


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ- ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Photo of  ΚΑΛΛΙΟΠΗ  ΑΔΑΜΗ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΑΔΑΜΗ
Η Καλλιόπη Αδάμη είναι γεννημένη το 1977. Είναι Απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Καπανδριτίου, κατοικεί στον Βαρνάβα Αττικής και ήταν παραγωγός αγροτικών προϊόντων. Επιπλέον, ήταν εκλεγμένο μέλος (Γραμματέας) για 4 χρόνια (2009-2013) στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Βαρνάβα και υποψήφια στις κοινοτικές εκλογές του 2002. Eίναι παντρεμένη με τον Πύρρο Γιαννόπουλο και έχει 2 παιδιά.
Photo of  ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ  ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Γεννήθηκα το 1966 στον Πειραιά. Είμαι παντρεμένη μητέρα τριών παιδιών και εργάζομαι μαζί με τον σύζυγο μου στην οικογενειακή μας επιχείρηση. Τα τελευταία χρόνια κατοικούμε στον Βαρνάβα και μέσα από την εκκλησιαστική κοινότητα η οποία έχει έντονη κοινωνική δράση ενσωματωθήκαμε στην τοπική κοινωνία.
Ζώντας στον όμορφο αυτό τόπο και βιώνοντας την εγκατάλειψη και τα πολλά καθημερινά του προβλήματα αποφάσισα να βοηθήσω όπως μπορώ, ώστε να αποκτήσουμε την ποιότητα ζωής που μας αξίζει.
Photo of  ΠΕΤΡΟΣ  ΣΤΑΜΟΥ
ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥ
Γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα και ζει μόνιμα στον Βαρνάβα Αττικής. Είναι απόφοιτος του Λυκείου Καπανδριτίου. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στις ειδικές δυνάμεις. Ασχολείται εδώ και 24 χρόνια με τον αθλητισμό και ειδικά με τις πολεμικές τέχνες. Το 1998 σε ηλικία 26 ετών εκλέχθηκε κοινοτικός σύμβουλος στο Βαρνάβα. Την διετία 200-2002 διετέλεσε Αντιπρόεδρος Κοινότητας. Στις εκλογές του 2002 οι πολίτες του Βαρνάβα τον τιμούν με την ψήφο τους εκλέγοντας τον πρώτο σε σταυρούς κοινοτικό σύμβουλο. Το 2006 μπήκε στον εκλογικό στίβο με δικό του συνδυασμό, ο οποίος έλαβε την Τρίτη θέση, Το 2010 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Μαραθώνα. Ασχολείται επαγγελματικά με τις αγροτικές επιχειρήσεις.
Photo of  ΣΕΡΑΦΕΙΜ  ΣΤΡΑΤΙΚΗΣ
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΡΑΤΙΚΗΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Φοίτησε στη σχολή μαθητείας Μοσχάτου του ΟΑΕΔ, απ’ όπου πήρε πτυχίο με ειδικότητα Μηχανοτεχνίτη Αυτοκινήτων του Μηχανολογικού Κλάδου. Από το 1986 έως 1990 υπήρξε μέλος του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου του Αθηναϊκού και 1998 έως 2002. Από το 1988 έως το 1990, εργάστηκε στη ΔΕΗ ως Μηχανικός αυτοκινήτων. Στη συνέχεια, παρακολούθησε το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Πληρωμάτων Ασθενοφόρων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1994.
Εργάστηκε για τέσσερα χρόνια ως οδηγός και από το 1998 είναι οδηγός – πλήρωμα ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ. Από το 2012, είναι μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Βαρνάβα. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Μέξη και μένουν στο Βαρνάβα.
Photo of  ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1981,κατάγομαι από τον Βαρνάβα Αττικής όπου μεγάλωσα και κατοικώ μόνιμα μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτη Τεχνικού Λυκείου στον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης και σήμερα εργάζομαι ως υπάλληλος γραφείου σε πολυεθνική εταιρία. Είμαι μητέρα ενός δωδεκάχρονου παιδιού.
Έπειτα από ώριμη σκέψη, αξιολογώντας τα γεγονότα και αφουγκραζόμενη την αγωνία των συμπολιτών μου απο τα καθημερινά προβλήματα της τοπικής κοινότητας, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά, στηρίζοντας τον υποψήφιο Δήμαρχο στο Δήμο Μαραθώνα κ. Ηλία Ψινάκη. Μπορεί να υπάρξουν καλύτερες εποχές, αλλά αυτή εδώ είναι η δική μας.

  Photo of  ΑΝΤΡΕΑΣ  ΤΟΥΡΚΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΝΤΡΕΑΣ ΤΟΥΡΚΑΝΤΩΝΗΣ
Γεννήθηκα και κατοικώ στον Βαρνάβα Αττικής. Είμαι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού. Εχω εργαστεί επί 10 έτη στη Δασική Υπηρεσία της περιοχής και συνεχίζω να εργάζομαι μέχρι σήμερα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία. Λόγω του επαγγέλματός μου έχω αγαπήσει την περιοχή προσφέροντας αξιόλογο και ουσιαστικό έργο. Συμμετέχω στις εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για να προσφέρω τα μέγιστα στην προστασία και ανάπτυξη του Δ. Μαραθώνα.

  Photo of  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ
Ο Αναστάσιος Μπογδάνος γεννήθηκε το 1963. Έχει σπουδάσει χρηματοοικονομικά στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Deree) και έχει διατελέσει σύμβουλος μεγάλων τραπεζικών ομίλων (Ελληνική Τράπεζα Κύπρου, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, EFG Eurobank, HSBC, Barkleys, Εγνατία Bank κ.α.) και Διευθυντής τραπεζικών καταστημάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει συμβάλλει ενεργά στην διαμόρφωση πολλών τραπεζικών προϊόντων και δανείων και κατέχει σημαντική θέση στον τραπεζικό τομέα. Σήμερα είναι σύμβουλος στην Mentor Group International, εταιρεία διαχείρισης έργων σε Σιγκαπούρη και Ταϋλάνδη.

  Photo of  ΜΑΡΙΝΟΣ  ΜΙΣΟΚΑΛΟΣ
ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΙΣΟΚΑΛΟΣ
Γεννήθηκα το 1978 στην Αθήνα και κατάγομαι από τον Πειραιά. Κατοικώ από τα 12 χρόνια στον Βαρνάβα Αττικής. Ασχολούμαι από μικρός με τον αθλητισμό και κυρίως με το ποδόσφαιρο, ενώ υπήρξα επί σειρά ετών μέλος του Αθλητικού Ομίλου Βαρνάβα. Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών. Σήμερα, εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος σε όμιλο εταιριών.


Περισσότερα στην Πηγή: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.