Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ο Μαραθώνας ΕΞΕΛΕΞΕ τον Δήμαρχό του!!!

Γράφει η Πόπη Σουφλή  
Η Νέα Μάκρη, ο Μαραθώνας, το Γραμματικό και ο Βαρνάβας, ο ενιαίος δηλαδή Δήμος Μαραθώνα, ΕΞΕΛΕΞΕ τον ΔΗΜΑΡΧΟ του, πριν τις εκλογές της 18ης Μαϊου!
Στον κατάμεστο χώρο του καφέ ΧΩΡΟΣ, έδωσε το μήνυμα της μεγάλης νίκης!
Της νίκης του ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ!
Επέλεξε τον ΔΗΜΑΡΧΟ της επόμενης πενταετίας.

Πετάει στα σκουπίδια την απερχόμενη δημοτική αρχή και τον υπό προθεσμία πλέον δήμαρχο Ιορδάνη Λουίζο.

Πετάει στα σκουπίδια την στασιμότητα, την ανικανότητα, την αδιαφάνεια και χαράσσει νέους δρόμους ανάπτυξης  για τον Μαραθώνα.
Πετάει στα σκουπίδια, τον δήμαρχο που το όνομά του περιλαμβάνεται στην λίστα των ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ!...


Δεκαέξι χρόνια, χωρίς ούτε ένα ουσιαστικό έργο, είναι πολλά... πάρα πολλά!
ΜΠΟΥΧΤΙΣΕ! ΑΗΔΙΑΣΕ! ΣΙΧΑΘΗΚΕ, ο λαός του Μαραθώνα.

Θέλει την αλλαγή... κοιτάζει μπροστά και διαγράφει ένα χθές που του στέρησε ακόμα και το δικαίωμα να συναποφασίζει ως πολίτης το δικαίωμα στην αξιοπρεπή απόλαυση της ζωής του.

Στον ασφυκτικά γεμάτο  χώρο, ούτε καρφίτσα δεν έπεφτε. ;
Aνθρωποι κάθε ηλικίας και κυρίως η νεολαία, έδωσαν το παρόν, και ... έρριξαν στην "κάλπη" της ελπίδας το ψηφοδέλτιο του MARATHON MAN ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ.

Χιλιάδες πολίτες, χόρεψαν στους ρυθμούς της Ναταλίας Γερμανού, χειροκρότησαν τις παρουσίες των ηθοποιών Μαίρης Χρονοπούλου και Μάρθας Καραγιάννη, που τίμησαν με την παρουσία τους τον νέο Δήμαρχο και έδωσαν την νότα της αλλαγής, της νίκης για τη νέα μέρα, με την ελπίδα, και την βεβαιότητα, ότι ο ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του και θα μετατρέψει τον Μαραθώνα, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ, σε παγκόσμιο σύμβολο πολιτισμού, ο οποίος συνυπάρχει με την απαραίτητη ανάπτυξη προς όφελος των κατοίκων του.
Κοινή ήταν η αίσθηση, ότι τα αποτελέσματα της 18ης Μαϊου, θα κριθούν από την πρώτη στιγμή και δεν θα χρειαστεί και νέος γύρος εκλογικής αντιπαράθεσης.

Στον αντίποδα των χιλιάδων πολιτών στο προεκλογικό πάρτυ του ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ, οι λιγοστές παρουσίες στην τελευταία ομιλία του απερχόμενου δημάρχου Μαραθώνα ιορδάνη λουίζου, που δεν ξεπερνούσαν τα 500 με 600 άτομα, με τους πιο αυστηρούς υπολογισμούς.

Και ήταν τουλάχιστον μια.... ευχάριστη έκπληξη, να βλέπεις στο πάρτυ του νέου Δημάρχου ΗΛΙΑ ΨΙΝΑΚΗ, πρόσωπα που μέχρι εχθές, ήταν στην στενή αυλή του απερχόμενου δημάρχου, απόδειξη, πως ο απερχόμενος βασιλιάς, είναι πλέον ....ΓΥΜΝΟΣ!
Πηγή: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

1 σχόλιο:

  1. Ευελπιστούμε και ο Βαρνάβας να αποτελέσει τμήμα της "αλλαγής" που πρεσβεύει η εκλογή του νέου Δημάρχου. Ελπίζουμε αυτή τη φορά κάποιος να θελήσει να επενδύσει στο ανθρώπινο δυναμικό του χωριού μας και είναι σίγουρο ότι θα εκπλαγεί με τη δυναμική και τις δεξιότητες του σε ποικιλία θεμάτων - από ιατρική έως ασφάλεια. Καλή επιτυχία κ. Δήμαρχε! Εάν απλά κάνετε αυτά που εξαγγέλετε τότε η επιτυχία σας είναι δεδομένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.