Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Υποψήφιοι του Συνδυασμού "Πολίτες" του Η. Ψινάκη από τον Βαρνάβα.



 ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ
2014
Ονομάσαμε το συνδυασμό μας «Πολίτες», απλά γιατί όλοι είμαστε πολίτες.
Επικεφαλής του, όχι ένας επαγγελματίας της πολιτικής, αλλά ένας manager με την ικανότητα να ενώνει ανθρώπους πέρα και πάνω από παλιές νοοτροπίες (με την… κακή έννοια), κομματικές ταυτότητες και συμφέροντα.

Το έμβλημα του συνδυασμού μας είναι το στεφάνι της ελιάς. Από την αρχαιότητα είναι συνώνυμο της ειρήνης, της ενότητας και της απόλυτης αναγνώρισης της αξίας του νικητή. Το δικό μας έχει καρπούς που στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει δυο συμβολισμούς: Ο πρώτος είναι ο αυτονόητος: να στεφθεί με επιτυχία η προσπάθειά μας. Ο δεύτερος είναι ότι... για να το πετύχουμε θα μας βγει το λάδι!

Photo of  ΚΑΛΛΙΟΠΗ  ΑΔΑΜΗ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΑΔΑΜΗ
Η Καλλιόπη Αδάμη είναι γεννημένη το 1977. Είναι Απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Καπανδριτίου, κατοικεί στον Βαρνάβα Αττικής και ήταν παραγωγός αγροτικών προϊόντων. Επιπλέον, ήταν εκλεγμένο μέλος (Γραμματέας) για 4 χρόνια (2009-2013) στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Βαρνάβα και υποψήφια στις κοινοτικές εκλογές του 2002. Eίναι παντρεμένη με τον Πύρρο Γιαννόπουλο και έχει 2 παιδιά.
Photo of  ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ  ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Γεννήθηκα το 1966 στον Πειραιά. Είμαι παντρεμένη μητέρα τριών παιδιών και εργάζομαι μαζί με τον σύζυγο μου στην οικογενειακή μας επιχείρηση. Τα τελευταία χρόνια κατοικούμε στον Βαρνάβα και μέσα από την εκκλησιαστική κοινότητα η οποία έχει έντονη κοινωνική δράση ενσωματωθήκαμε στην τοπική κοινωνία.
Ζώντας στον όμορφο αυτό τόπο και βιώνοντας την εγκατάλειψη και τα πολλά καθημερινά του προβλήματα αποφάσισα να βοηθήσω όπως μπορώ, ώστε να αποκτήσουμε την ποιότητα ζωής που μας αξίζει.
Photo of  ΠΕΤΡΟΣ  ΣΤΑΜΟΥ
ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥ
Γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα και ζει μόνιμα στον Βαρνάβα Αττικής. Είναι απόφοιτος του Λυκείου Καπανδριτίου. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στις ειδικές δυνάμεις. Ασχολείται εδώ και 24 χρόνια με τον αθλητισμό και ειδικά με τις πολεμικές τέχνες. Το 1998 σε ηλικία 26 ετών εκλέχθηκε κοινοτικός σύμβουλος στο Βαρνάβα. Την διετία 200-2002 διετέλεσε Αντιπρόεδρος Κοινότητας. Στις εκλογές του 2002 οι πολίτες του Βαρνάβα τον τιμούν με την ψήφο τους εκλέγοντας τον πρώτο σε σταυρούς κοινοτικό σύμβουλο. Το 2006 μπήκε στον εκλογικό στίβο με δικό του συνδυασμό, ο οποίος έλαβε την Τρίτη θέση, Το 2010 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Μαραθώνα. Ασχολείται επαγγελματικά με τις αγροτικές επιχειρήσεις.
Photo of  ΣΕΡΑΦΕΙΜ  ΣΤΡΑΤΙΚΗΣ
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΡΑΤΙΚΗΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Φοίτησε στη σχολή μαθητείας Μοσχάτου του ΟΑΕΔ, απ’ όπου πήρε πτυχίο με ειδικότητα Μηχανοτεχνίτη Αυτοκινήτων του Μηχανολογικού Κλάδου. Από το 1986 έως 1990 υπήρξε μέλος του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου του Αθηναϊκού και 1998 έως 2002. Από το 1988 έως το 1990, εργάστηκε στη ΔΕΗ ως Μηχανικός αυτοκινήτων. Στη συνέχεια, παρακολούθησε το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Πληρωμάτων Ασθενοφόρων του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1994.
Εργάστηκε για τέσσερα χρόνια ως οδηγός και από το 1998 είναι οδηγός – πλήρωμα ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ. Από το 2012, είναι μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Βαρνάβα. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Μέξη και μένουν στο Βαρνάβα.

Περισσότερα στην Πηγή: 
---------------
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.