Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Πολιτικά αποφθέγματα του χθές στο σήμερα, ταιριάζουν στον Δήμο μας.

 - «Μην τον φοβάσαι τον πλούσιο, τον γιο της πλύστρας να φοβάσαι».  Εμείς, οι γιοι της πλύστρας αντί να απαιτούμε, επαιτούμε και φιλάμε και το χέρι του ευεργέτη-καταπιεστή μας.
- «Η απόγνωση είναι φυσιολογική, για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν την αιτία του κακού, δεν βλέπουν καμία διέξοδο και δεν έχουν τη δύναμη να αγωνιστούν». Η αλήθεια στον καθρέφτη μας.
- «Ένα επαναλαμβανόμενο ψέμα, γίνεται αλήθεια». Έρχεται η ανάπτυξη στον Δήμο μας έχουμε στάδια, δημοτικά Μέγαρα, Βιολογικό κ.α. Έρχεται η ανάπτυξη έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα. Αρχίζουμε να πιστεύουμε ε;


- «Ο καλύτερος τρόπος να ελέγχεις την αντιπολίτευση είναι να την καθοδηγείς». Πολυδιαβασμένος ο Ιορδάνης. Η αντιπολίτευση μάλλον πιάνεται συνεχώς αδιάβαστη.
- «Αν κάποιος που παίρνει μισθό ένα ρούβλι του δώσεις άλλο ένα, του κάνεις αύξηση 100%, όμως εξακολουθεί να είναι φτωχός». Μόνο αν του δώσεις κοινωνικό μέρισμα ξεχνάει τη φτώχια.
- «Σε μια συμμαχία, πάντα ο ένας κάνει το άλογο κι ο άλλος τον καβαλάρη». Ιορδάνη, δεν πιστεύω να σε έπεισε ο ΧΧΧ να κάνεις το άλογο;
- «Δεν υπάρχουν ιδέες, υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες, κι αυτές παίρνουν το μπόι του ανθρώπου που τις κουβαλάει». Γεμίσαμε από κοντοστούπηδες κυβερνώντες!
- «Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα». Αν είσαι όμως μαθητής και έχεις για δήμαρχό σου τον Λουΐζο, μόνο «υποσχέσεις», και «στασιμότητα» σε περιμένει.
- «Σωτηρία θα πει να λυτρωθείς απ’ όλους τους σωτήρες· αυτή ‘ναι η ανώτατη λευτεριά, η πιο αψηλή, όπου με δυσκολία αναπνέει ο άνθρωπος. Αντέχεις;». Κατά πως φαίνεται, δύσκολη η απάντηση. Πονάει!
- «Από τα καλά κερδεμένα παίρνει ο διάολος τα μισά – από τα κακά κερδεμένα, παίρνει και το νοικοκύρη». Σαν πόσους να έχει πάρει ο διάολος σε τούτη εδώ τη χώρα; Αμέτρητους!
- «Κείνος που στ’ αληθινά αγαπά το Λαό δε γίνεται ποτέ αρχηγός του, γίνεται υπηρέτης του». Μην τον πείτε αυτό στον Λουΐζο γιατί θα σας  μηνύσει.
- «Ο άνθρωπος είναι οι σχέσεις του». Νομίζω πως εξαιρούνται ο Ιορδάνης, ο Φώτης, ο Ηλίας, ο Νίκος, και άλλοι όμοιοι τους..
- «Βλέπω τα προφίλ υποψήφιων στο FaceBook» Άδεια και στημένα. Κάποιοι του Ηλία χρησιμοποιούν συνεχώς γνωμικά μεγάλων ανδρών. Αλήθεια τι θέλουν να κρύψουν?? Πού θέλουν να κρυφτούν??
- Βλέπω αυτές τις μέρες όλες τις εκδηλώσεις ελεημοσύνης από νυν και υποψήφιους δημάρχους που χαρίζουν ένα πιάτο φαΐ στους πεινασμένους ετούτες τις Άγιες Μέρες. Οι υπόλοιπες μέρες μάλλον είναι Αμαρτωλές.
---------
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.