Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος

Η προεκλογική περίοδος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές αρχίζει να τρέχει με τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως του νομοσχεδίου για τον Ενιαίο Φορέα Εξωστρέφειας, το οποίο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την Ολομέλεια, στα άρθρα και στο σύνολο.


Με τροποποίηση που κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, η προεκλογική περίοδος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές αρχίζει να τρέχει με τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως του νομοσχεδίου για τον Ενιαίο Φορέα Εξωστρέφειας.
 
Η τροποποίηση ανακοινώθηκε από τον κ. Μιχελάκη σε τροπολογία που είχε καταθέσει στο ίδιο νομοσχέδιο και η οποία αρχικά προέβλεπε ότι μειώνεται από 4 σε 2 μήνες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών το χρονικό διάστημα που θεωρείται ως προεκλογική περίοδος για την εφαρμογή του Ν. 3870/2010 σχετικά με τον έλεγχο των εκλογικών δαπανών συνδυασμών και υποψηφίων κατά τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.
Πηγή: 
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.