Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ξεκινούν τρία πολύ σημαντικά έργα για τον Δήμο Μαραθώνα σε Βαρνάβα και Γραμματικό.



Τίποτα για την βελτίωση και ανάπτυξη του Οδικού δικτύου.
Με 800.000 Ευρώ που πετάνε για την ωραιοποίηση των ΧΑΔΑ θα έφθαναν και θα περίσσευαν για να φτιάξουν το οδικό δίκτυο να εφαρμόσουν την ανακύκλωση σε Βαρνάβα και Γραμματικό!

Τρία πολύ σημαντικά έργα για τον Δήμο Μαραθώνος, που τη χρηματοδότησή τους αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η Περιφέρεια Αττικής, αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι το
τέλος του έτους ύστερα από τις Προγραμματικές  Συμβάσεις και Συμβάσεις Κατασκευής που υπεγράφησαν από τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό και τον Δήμαρχο Μαραθώνος κ. Ιορδάνη Λουίζο.


Συγκεκριμένα υπογράφηκε η Προγραμματική Σύμβαση, προϋπολογισμού 400.000 €, που αφορά το του έργο της βελτίωσης και συντήρησης της οδού Φειδιππίδου του Δήμου Μαραθώνα, μήκους 2,6 χιλιομέτρων, καθώς και οι Συμβάσεις Κατασκευής των έργων της δεύτερης φάσης για την αποκατάσταση των χώρων ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων Χ.Α.Δ.Α. Βαρνάβα και Γραμματικού, προϋπολογισμού 800.000 €.
Μετά από πολύμηνες διεκδικήσεις, στα πλαίσια του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του ΠΕΠ Αττικής 2007-2013, ο Δήμος Μαραθώνος εξασφάλισε τρία πολύ σημαντικά και πολύτιμα έργα που αφορούν τις Δημοτικές Ενότητες Μαραθώνος, Βαρνάβα και Γραμματικού.
Η υπογραφή των συμβάσεων έγινε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου στην Περιφέρεια Αττικής, παρουσία των Υπουργών Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστα Χατζηδάκη και Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννη Μανιάτη και Δημάρχων της Αττικής.

Πηγή
Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

2 σχόλια:

  1. ..... τρόμο και φρίκη θα έπρεπε να αισθάνεσθε......
    Δ.Δαμάσκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Δημήτρη 800.000 Ευρώ πεταμένα για έργα ωραιοποίησης παλαιών ΧΑΔΑ και η ανακύκλωση στα σκουπίδια Περισσότερα στο Link: http://varnavasnews.blogspot.gr/2013/10/blog-post_2426.html#more

      Διαγραφή

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.