Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

Καλούμε τον Δήμο Μαραθώνα να προβεί σε δημόσιο απολογισμό πεπραγμένων του Τεχνικού Προγράμματος, για Βαρνάβα & Γραμματικό

Εν έτη 2013,
Είναι γεγονός ότι τόσο το Τεχνικό Πρόγραμμα όσο και ο προϋπολογισμός ενός Δήμου αποτελούν τα εργαλεία εκείνα που δείχνουν προς τα πού κατευθύνεται το δημοτικό «όχημα», είναι αυτό που λέμε ο καθρέφτης της πολιτικής του Δήμου, η φιλοσοφία ανάπτυξης της Δημοτικής αρχής.
Αντιλαμβανόμαστε πως το Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2012 είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την γενικότερη πολιτική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα. Σε συνθήκες, δηλαδή, βαθέματος της οικονομικής κρίσης.

Χρήσιμο είναι πιστεύουμε να ρίξουμε μια σύντομη ματιά στον απολογισμό υλοποίησης του τεχνικού προγράμματος 2012 και το  ποσοστό  υλοποίησης για τις Δημοτικές κοινότητες Βαρνάβα & Γραμματικού.
Αυτό το στοιχείο σηματοδοτεί σε ένα βαθμό την ικανότητα να υλοποιήσετε ακόμα και αυτά που εσείς οι ίδιοι δεσμευτήκατε ότι έπρεπε να γίνουν κατά προτεραιότητα.
Ποια υλοποιήθηκαν
Ποια εκκρεμούν και
Ποία αναιρέθηκαν;

Διαβάστε Άρθρο μας

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Τεχνικό Πρόγραμμα ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ έτους 2012 για την Δημοτική κοινότητα Βαρνάβα

 Έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ έτους 2012 όπως φαίνεται στους πίνακες που ακολουθούν με τα αντίστοιχα χρηματικά ποσά:
Λόγω του μεγάλου όγκου των στοιχείων, παρουσιάζουμε μόνο αυτά που αφορούν την Δημοτική Κοινότητα του Βαρνάβα.
Για την πλήρη παρουσίαση του προγράμματος συνδεθείτε ΕΔΩ 
http://et.diavgeia.gov.gr/f/marathon/ada/ΒΟΝΤΩΛΜ-6ΥΧ

Πηγή: 
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.