Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΥΔΑΠ με τον Δήμο Μαραθώνα

Από το γραφείο τύπου http://site.marathon.gr/typou/ της ιστοσελίδας του Δήμου διαβάζουμε!
 ΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΥΔΑΠ
Προς την οριστική του λύση οδεύει το θέμα της παραχώρησης του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Μαραθώνος στην ΕΥΔΑΠ ύστερα από τη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος κ. Ιορδάνης Λουίζος με τη Διοίκηση της Εταιρίας, την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου.
Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν, για τον ίδιο λόγο, και οι Δήμαρχοι Ελευσίνας, Μαρκοπούλου, Μεγαρέων, Παιανίας, Σπάτων και Φυλής, ο Δήμαρχος παρέλαβε προς μελέτη και ψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο, το σχέδιο της σύμβασης που πρόκειται να υπογραφεί μεταξύ Δήμου και ΕΥΔΑΠ για την παραχώρηση του δικτύου.     Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ εκτιμάται ότι η Εταιρία θα μπορέσει να παραλάβει τα δίκτυα ύδρευσης των Δήμων μέχρι τον προσεχή Δεκέμβριο, εφόσον η υπογραφή των συμβάσεων πραγματοποιηθεί άμεσα. Κατά τη συνάντηση των Δημάρχων στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ ο Δήμαρχος κ. Ιορδάνης Λουίζος δήλωσε μεταξύ των άλλων: «Η μοναδική ρεαλιστική λύση, προκειμένου να δώσουμε οριστικό τέλος στα οικονομικά αδιέξοδα στα οποία έχουμε οδηγηθεί, είναι η παραχώρηση της λειτουργίας του Δικτύου μας στην ΕΥΔΑΠ, με μεγάλους κερδισμένους τους δημότες μας

Πηγή:
 Βαρνάβας όμορφος τόπος να μένεις, δύσκολος να ζεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας...
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.